Principal » general » Doriți să scrieți o carte sau să creați muzică? Gândiți-vă la Mobile

Doriți să scrieți o carte sau să creați muzică? Gândiți-vă la Mobile

general : Doriți să scrieți o carte sau să creați muzică?  Gândiți-vă la Mobile

Recent am trecut prin secțiunea Întrebări frecvente pe site-ul Spinlet. Ideea de bază despre cum funcționează Spinletul este gravidă cu posibilități. Iată un citat din acea pagină:

Spinlet este activ în reducerea pirateriei și îi ajută pe artiști să înregistreze venituri din vânzările lor de muzică. Dacă sunteți o companie înregistrată, artistul sau formația cu conținut original, folosind Spinlet, creează o nouă locație interesantă pentru vânzările de muzică în Africa.

Pe scurt, Spinlet ajută artiștii să vândă prin intermediul telefonului mobil. Este același principiu pe care alte servicii îl desfășoară. Luați iTunes, Nokia Music, precum și diverse magazine de aplicații mobile și veți găsi același principiu. Luați în considerare faptul că mobilul este cel mai pătrunzător mediu pe planeta Pământ acum și puteți vedea posibilitățile. Splinlet plătește o taxă lunară pentru difuzarea muzicii și apoi acordă drepturi pentru muzicieni. Simplu. Servicii similare pot oferi descărcări reale, iar utilizatorii finali ai Govei au mai mult control asupra materialului, în loc să-i permită să îl transmită, dar principiul pe care îl explorăm aici este clar.

Dacă aș fi fost un artist care ar fi vrut să-mi aducă operele pe piață, aș considera serios mobilul FIRST. Aș vorbi cu Spinlet, de exemplu, și o serie de alții care oferă un serviciu similar.

Dacă aș fi fost scriitor interesant care caută cea mai rentabilă modalitate de a publica și a ajunge la cel mai îndepărtat punct de vedere, aș considera publicarea scrierilor mele ca o carte electronică disponibilă în magazinele de aplicații mobile FIRST. Pot urma și alte strategii, însă mobilul ar fi primul meu canal de desfășurare.

Într-o țară ca Nigeria, unde scriitorul sau artistul trebuie adesea să fie propriul editor, publicist și organizator, canalele de publicitate bazate pe mobil reprezintă o alternativă excelentă la traseul tradițional. Dar chiar și în medii mai sofisticate, ar fi o idee splendidă de a urma strategia mobilului FIRST. O carte bună din magazinul de aplicații Apple, de exemplu, are o potențial imens.

De asemenea, citiți: Mesageria instant și factorul plug-and-go

Da; publicitatea adecvată, în special atacurile pe internet, ar fi totuși necesară, dar aceasta este relativ mai puțin costisitoare decât publicitatea tradițională. Da; serviciile ca Splinlet trebuie să-și ajusteze algoritmii de căutare, astfel încât să devină mai ușor pentru utilizatori să găsească ceea ce doresc. Dar după ce a spus și a făcut toate acestea, mobilul este în mod clar un canal puternic prin care artisti, scriitori și oameni creativi, în general, se pot ridica și merg rapid.

Recomandat
Lasă Un Comentariu