Principal » general » Vocea și datele de roaming către Ghana

Vocea și datele de roaming către Ghana

general : Vocea și datele de roaming către Ghana

Fac acest post din Accra, capitala Ghanei. Unul dintre lucrurile inconfortabile legate de călătoria din țara natală este perspectiva de a fi de neatins de către cei dragi în timp ce sunteți în mișcare. Acesta a fost cazul. Acum, cu roamingul de voce și de date în rețelele mobile, devine rapid un lucru din trecut.

Când familia mea și cu mine ne-am părăsit Nigeria în zilele de vineri, datorită roamingului neîntrerupt pe rețelele MTN și Zain, am rămas legat de liniile noastre obișnuite GSM unde fiecare dintre aceste rețele are acoperire. Pentru MTN, am avut un semnal de cele mai multe ori și am întâlnit pete negre din când în când. Acest lucru se datorează faptului că MTN are rețele active în Benin și în Ghana.

Pe MTN, am primit apeluri și SMS-uri gratuite și am efectuat apeluri la aceeași rată ca și abonații din rețeaua gazdă. Din nefericire, roaming-ul de date nu a funcționat, așa că am fost offline de ceva timp după ce am intrat în Benin până la sosirea noastră și ne-am așezat la Accra.

Zona de date în roaming a funcționat odată ce am ajuns în Ghana, deoarece nu existau rețele Zain în Benin și Togo. Soția mea a primit apeluri gratuite și a făcut apeluri către cei dragi acasă. În ceea ce privește roaming-ul de date pe Zain, în timp ce există o acoperire GPRS / EDGE / 3G / 3.5G, linia ei Zain Nigeria nu va indica nici măcar prezența acestuia.

PS: Site-ul Zain Nigeria spune că roamingul de date este disponibil în Ghana pe "Tigo (Millicom)". De ce nu pe Zain Ghana?

Am achizitionat un SIM Zain Ghana pentru folosirea internetului mobil. A venit preactivat pentru internet. Tot ce trebuia să fac a fost încărcarea timpului de radio, introducerea manuală a setărilor, abonarea la un plan și am fost bine să plec. EDGE de acoperire este puternică la locația noastră, și eu sunt postarea acest lucru pe internet Zain Ghana.

De asemenea, citiți: Excluse scurgeri! TECNO poate lansa încă un telefon cu baterie de 5000 mAh: verificați-l

Punctul nostru de vacanță, Atlantic Resort, are un hotspot Wi-fi. Voi fi abonat de îndată ce îmi pot scoate fundul leneș de pe pat și din cabană.

Acesta este Yomi Adegboye care raportează în direct din Ghana pentru MobilityNigeria.com.

Recomandat
Lasă Un Comentariu