Principal » general » VMK Elikia: procesor 650MHz pe un smartphone Android

VMK Elikia: procesor 650MHz pe un smartphone Android

general : VMK Elikia: procesor 650MHz pe un smartphone Android

VMK Elikia smartphone Android Gingerbread, ecran de 3, 5 inch, cameră de 5 megapixeli, memorie internă de 126 MB, slot pentru card microSD, baterie de 1300 mAh .

VMK Elikia este un telefon inteligent Android "proiectat" în Congo. De asemenea, a fost raportat ca primul smartphone african. Suna greșit dacă mă întrebi. Ce sa întâmplat cu Plzaris Mobile Blaze și Blaze +, ambele despre care ni se spune că au fost proiectate aici în Nigeria și care au fost în jur de câteva luni? Poate că trebuie să punem întrebări mai detaliate?

VMK Elikia se face în Congo

Oricum, Elikia este specificată cu un procesor de 650 MHz, iar prima mea reacție a fost: "Nimic!" Am analizat aici un număr de smartphone-uri Android, inclusiv Samsung Pocket, Huawei U8180 Gaga și LG E400. Fiecare dintre aceste dispozitive are un procesor de 800 MGHz, iar performanța nu este ceva remarcabil. Cineva mi-a spus că toate aceste dispozitive funcționează neted. Cred că este posibil să păstrăm această opinie numai dacă nu am folosit niciodată ceva mai capabil - cum ar fi Pliris Blaze +, HTC One X sau gama superioară Galaxy a Samsung.

Oricum, am îndoieli cu privire la cât de bine va funcționa un procesor de 650 MHz pe un smartphone Android. Cu toate acestea, Elikia are 512 MB RAM, ceea ce este de două ori mai mare decât oferta Pocket and Gaga și cu aproximativ 50% mai mult decât ceea ce oferă Optimus E400. Poate că aceasta va compensa CPU-ul cu ceas inferior și va produce performanță suficient de bună? Cu toate probabilitățile, doar o revizuire corectă va spune.

VMK Elikia Specificații rapide

Dacă sunteți interesat de mai multe specificații ale VMK Elikia, rulează Android 2.3.6 turtă dulce, are o rezoluție de 3.5 inch 320 x 480 pixeli, afișaj capacitiv, o cameră de 5 megapixeli, memorie internă de 126 MB, slot pentru card microSD și Bateria de 1.300 mAh. Nu este un pachet rău în toate.

De asemenea, citiți: Cum să overclocați smartphone-urile Android și să creșteți viteza procesorului

Tu ce crezi? Dai un procesor de 650 MHz pe Android orice sansa? V-ați recomanda un astfel de smartphone dacă prețul este corect?

Urmați MobilityArena pe social media!

Nu uitați să ne urmați pe Instagram, Facebook și Twitter.

Recomandat
Lasă Un Comentariu