Principal » general » Vizualizarea conținutului Flash pe IrokoTV pe tableta mea

Vizualizarea conținutului Flash pe IrokoTV pe tableta mea

general : Vizualizarea conținutului Flash pe IrokoTV pe tableta mea

Ieri am vrut sa ma uit la un film despre IrokoTV, un serviciu care face disponibile mii de filme Nollywood si Ghana. Am constatat că serviciul necesită Flash. Desigur, funcționează bine pe PC, dar când am încercat să vizionez un film pe mobil, am întâmpinat probleme.

BlackBerry PlayBook
PlayBook are atât suport HTML5, cât și Flash, așa că nu așteptam nicio problemă. Cu toate acestea, în încercarea de a încărca filmul, am dat peste următorul mesaj:

"Conținutul nu este disponibil: acest videoclip nu este autorizat pentru redarea pe acest dispozitiv".

Nu sunt sigur ce să fac din asta. Webmasterii continuă să impună în mod deliberat restricții asupra dispozitivelor? Nu sunt sigur că aceasta este o problemă din browserul Playbook, deoarece nu am avut probleme cu vizionarea videoclipurilor de la Youtube, Vimeo și alte servicii pe acest site.

Deci, am pus jos PlayBook și am luat tableta Google Nexus 7.

Google Nexus 7
Browserul încorporat de pe Nexus 7 este Chrome. Nexus 7 rulează Android 4.1 Jelly Bean, pe care Adobe a anunțat că nu va primi suport oficial pentru Flash. Încercarea de a încărca un film pe IrokoTV mi-a dat o pagină neagră cu eroarea:

"Adobe Flash Player este necesar pentru a vizualiza acest conținut. Faceți clic aici pentru al instala. "

Faceți clic pe link-ul lansat pe Google Play Store și încărcați pagina Adobe Flash Player 11, cu o altă eroare " Dispozitivul dvs. nu este compatibil cu această versiune ".

Oftat. Am avut două comprimate actualizate de la două platforme diferite și nu am putut viziona un film. Un coleg care deține un iPad2 îmi spune că o privește pe IrokoTV pe Safari pe iPad-ul ei. Acest lucru este surprinzător, dar este o veste bună. IPad-ul guvernează încă piața tabletelor, ceea ce înseamnă că un număr mare de utilizatori de tablete nu vor avea probleme cu serviciul IrokoTV.

De asemenea, citiți: Experiența dvs. utilizând un repetor mobil

Da; Știu că există browsere de la terțe părți cu suport pentru Flash. Am instalat ulterior Dolphin Browser beta pentru Android pentru a vedea filmul și serviciul a funcționat bine cu asta. Frica mea este că utilizatorii obișnuiți nu vor merge probabil în căutarea unui browser terță parte. Ei vor încerca mai degrabă pe browser-ul încorporat, se vor confrunta cu aceste probleme și vor concluziona că serviciul nu funcționează. Sperăm că IrokoTV poate aborda aceste probleme dacă acestea sunt lucruri aflate în jurisdicția lor.

Da; problemele pe care le-am întâlnit pot să nu fie vina lui IrokoTV, la urma urmei, știm cu toții ce neplăcere poate fi web-ul mobil. În acest caz, trebuie să sperăm că dezvoltatorii de browsere mobile de pe Internet se grăbesc să curețe mizeria și să eficientizeze lucrurile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu