Principal » general » Descărcare video: actualizare over-the-air pe Nokia 5800

Descărcare video: actualizare over-the-air pe Nokia 5800

general : Descărcare video: actualizare over-the-air pe Nokia 5800

Dayo și am filmat astăzi un videoclip despre încercarea de a efectua o actualizare firmware a telefonului Nokia 5800 ExpressMusic.

"Over-the-air" (OTA) înseamnă că actualizarea se face chiar pe telefon, fără a fi nevoie de un cablu de date și un PC. Desigur, în acest videoclip ilustrativ, telefonul raportează că nu există actualizări disponibile în acest moment. Acest lucru nu este adevărat, deoarece am reușit să actualizăm 5800 via PC mai târziu în cursul zilei. Mai multe rapoarte de la alte site-uri mobile indică faptul că aceasta este o problemă comună cu modelul 5800. Sperăm că Nokia o rezolvă în curând.

O actualizare OTA are ca rezultat o descărcare de numai 12-15mb, în ​​comparație cu descărcarea de 124mb pe care o implică o actualizare prin intermediul PC-ului (plus șansele de blocare a telefonului în timpul actualizării PC-ului).

Videoclipul a fost filmat pe un Samsung i900 Omnia, iar unele modificări au fost efectuate pe PC.

A trebuit să convertim video în format 3GP, deci este mai mic și ca atare este mai puțin greoaie și mai puțin costisitor de descărcat de toți. La mărimea actuală de 1, 2 mb, chiar dacă vă aflați pe un plan de plăți în plată pe MTN, Glo sau Zain, descărcarea vă va costa doar mai mult de N180.00. Utilizatorii de date Etisalat (navigând la 35 kobo pe kb) vor fi totuși stabiliți de un N420.00 enorm!

Iată videoclipul: OTA pe 5800

Recomandat
Lasă Un Comentariu