Principal » general » Demonstrație video a interfeței Bada pe Samsung Wave

Demonstrație video a interfeței Bada pe Samsung Wave

general : Demonstrație video a interfeței Bada pe Samsung Wave

Sistemul mobil Samsung Bada, anunțat acum două luni, este deja prezentat, iar primul dispozitiv Bada este programat să fie pe piață până în aprilie. Samsung este uimitor cu privire la modul în care anunță și lansează dispozitive. Sony Ericsson ar putea învăța un lucru sau două de la ei.

Samsung S8500 Wave este un dispozitiv de tip striking - un display capacitiv superb, un procesor de 1GHz, memorie încorporată de 2GB sau 8GB și câteva primele pe orice smartphone - Bluetooth 3.0 și Wi-fi 802.11n.

Wave are, de asemenea, un integrat are o agenda telefonică integrată similară cu cea obținută pe Palm WebOS. Aceasta înseamnă că agenda telefonică nu servește doar ca un loc pentru informații de contact, ci și pentru Gmail, Facebook, IM toate într-un singur loc.

În timp ce așteptăm cu poftă de gadget pentru data lansării, aici este o demonstrație video a interfeței utilizator Bada OS pe noul Samsung Wave, mulțumită GSMArena.com:

Acesta este un model de pre-producție, dar puteți vedea că procesorul de 1GHz face o treabă bună și, combinat cu afișajul capacitiv, funcționalitatea touchscreen-ului este fluidă. De asemenea, interfața pare intuitivă. Sigur că așteptăm cu nerăbdare să oferim un model de producție care a intrat pe piață în aprilie.

Recomandat
Lasă Un Comentariu