Principal » general » Verzi UI încearcă să îmbunătățească experiența Android

Verzi UI încearcă să îmbunătățească experiența Android

general : Verzi UI încearcă să îmbunătățească experiența Android

În timp ce Android are punctele forte, nu sunt un fan al interfeței cu utilizatorul Android sau a hogging-ului său de resurse. Cei doi ar putea fi legați împreună; cine știe?

O companie cu sediul în Europa crede că are răspunsul la interfața UI mai mică decât cea inspirată de Android. Un citat de la ei în introducerea UI Verzo:

Nu suntem singurul dezvoltator de telefoane mobile din lume, care nu a fost complet mulțumit de grafica sistemului de operare Android. Diferența constă în abordarea și prelucrarea finală. Ca și în cazul designului exterior al telefonului, așa și cu VERZO GUI am gândit-o cu atenție, concentrându-ne pe funcționalitate și originalitate, neatiness. Am examinat toate elementele grafice originale și plasarea lor în sistemul Android și, dacă nu părea potrivită sau bine plasată, a fost modificată în mod semnificativ.

Am visat cea mai uimitoare interfață grafică pentru telefoanele mobile cu sistemul de operare Android disponibilă pe piață și chiar dacă am reușit să facem ca cele mai multe dintre aceste idei să devină realitate, doar reacțiile dvs. ne pot spune dacă am avut dreptate.

Da; doar reacțiile utilizatorilor pot spune - și, sincer, mi-ar plăcea să joc cu asta.

Verzo UI va fi introdus pe smartphone-ul Android Kinzo. O scurtă fișă de specificații:

  • Rezoluție de 4, 3 inch, rezoluție 800 x 480, ecran LCD TFT
  • Cameră de 5 megapixeli cu auto-focalizare cu bliț LED
  • Procesor 1GHz TI OMAP 3630 cu 1GHz și grafică PowerVR SGX 530
  • 512 MB RAM
  • Baterie de 1.590 mAh

După cum puteți vedea, nu este un robot de vârf, dar argumentul pare să fie acela că cu Verzo UI, performanța și experiența utilizatorului este optimizată și astfel nu mai este nevoie de specificații de top.

De asemenea, citiți: Cum să conectați Motorola Moto G la modul de rețea numai pentru 3G

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu