Principal » general » Utilizarea rețelei sociale pentru mobilitate Nigeria

Utilizarea rețelei sociale pentru mobilitate Nigeria

general : Utilizarea rețelei sociale pentru mobilitate Nigeria

Site-ul Mobility Nigeria a fost recent actualizat pentru a include caracteristici de rețele sociale. Rețelele sociale sunt disponibile numai pe versiunea desktop a site-ului.

Actualizare (15 mai 2011) - Rețeaua de socializare este acum disponibilă și pe versiunea mobilă a mobilității Nigeria. Pur și simplu îndreptați browserul mobil către mobile.com.ng ca de obicei și căutați legătura "Ultima activitate" sau faceți clic pe numele de utilizator al oricărui membru înregistrat. Nu uitați că trebuie să vă conectați pentru a avea acces la rețelele sociale.

Utilizatorii înregistrați pot:

  • Actualizați-le profilul
  • Vizualizați profilurile altor utilizatori
  • Vizualizați activitățile recente ale altor utilizatori
  • Adăugați prieteni
  • Menționați un Utilizator specific
  • Trimiteți mesaje private
  • Creați și participați la grupuri, de exemplu, creați și promovați un grup de utilizatori Android

Comentariile postate de un utilizator sunt afișate ca mesaje de stare. Alți utilizatori pot răspunde direct la aceste comentarii sau pot fi marcați ca favoriți. Este întreaga creație.

Un exemplu
Profilul utilizatorului Shayman poate fi găsit la //www.mobilityarena.com//members/shayman/. De asemenea, puteți accesa profilul utilizatorilor înregistrați făcând clic pe numele lor în comentariile trimise de aceștia.

Iată o captură de ecran a profilului lui shayman:

Deci, dă-i drumul. Conectați. Aveți deja interese comune - mobil și tehnologie în general. Rețea, împărtășiți mai mult și angajați mai mult. Vă salutăm întrebările și contribuțiile.

PS: Dacă nu sunteți încă un membru înregistrat pe Mobilitatea Nigeria, acesta este un moment bun pentru a vă înregistra.

Recomandat
Lasă Un Comentariu