Principal » general » Folosind o tastatură fizică QWERTY

Folosind o tastatură fizică QWERTY

general : Folosind o tastatură fizică QWERTY

Recent am inceput sa folosesc un BlackBerry 9320 recent si inainte de asta am folosit doua dispozitive Samsung. Unul a fost Nota Samsung Galaxy, iar celălalt a fost un Samsung Ch @ t C3222 care este un telefon dual SIM QWERTY.

Nota Galaxy a fost dispozitivul meu principal până când am primit dispozitivul Ch @ t C3222 de la sora mea. De asemenea, are o tastatură fizică și a durat mult timp înainte de a mă obișnui cu aceasta. Aproximativ o săptămână mai târziu am primit dispozitivul BlackBerry pe care l-am folosit ca principalul meu smartphone, iar utilizarea lui a fost o experiență amară dulce.

Îmi place mereu pe conectivitate, dar provenind dintr-o istorie de utilizare a dispozitivelor full touch screen, degetele mele rănit - foarte mult. Eu compun acest post pe dispozitivul meu Blackberry și degetele mele rănit cu fiecare apăsare de tastă pe care o tip.

Ajustarea la cheile fizice reale a fost foarte dificilă pentru mine. Dacă utilizați în prezent un dispozitiv cu o tastatură fizică, cum se întâmplă acest lucru? Îți fac rău de degetele ca al meu ori de câte ori trebuie să ciocni un text?

Recomandat
Lasă Un Comentariu