Principal » auto general » Folosind Android Auto pe telefonul smartphone

Folosind Android Auto pe telefonul smartphone

auto general : Folosind Android Auto pe telefonul smartphone

De la introducerea Android Auto, adoptarea a fost scăzută. Producătorii au trebuit să o construiască mai întâi în mașină, iar apoi oamenii trebuie să cumpere aceste mașini. Pentru a merge în jurul acestui obstacol, Google a făcut Android Auto disponibil ca aplicație pe telefonul dvs. smartphone. Cu alte cuvinte, nu aveți nevoie de o mașină nouă cu Android Auto încorporată să o utilizați. Doar instalați aplicația Android Auto din Google Play, montați telefonul pe tabloul de bord al mașinii dvs. și sunteți bineveniți.

Android Auto a fost conceput inițial pentru a aduce aplicații cheie de pe telefonul dvs. pe ecranul automobilului dvs., optimizat pentru a fi ușor de citit, astfel încât să puteți avea o privire rapidă în timp ce conduceți. Aceste aplicații includ: Google Maps, Google Play Music și aplicația Căutare Google.
Noua aplicație optimizată pentru smartphone urmărește același concept - făcând aplicații cheie ușor de citit și interacționate în timp ce conduceți.

Există însă o încurcătură. Aplicația Android Auto nu este disponibilă încă în toate țările. Am primit acest mesaj când am încercat să îl descarc:

Recomandat
Lasă Un Comentariu