Principal » general » Folosind un Tablet Android cu tastatură USB și carcasă

Folosind un Tablet Android cu tastatură USB și carcasă

general : Folosind un Tablet Android cu tastatură USB și carcasă

Am avut ocazia să folosesc o tastatură comprimată plus tastatură USB, plus o carcasă cu o combinație de stand cu două zile în urmă. Singur, tableta nu era atât de convingătoare, dar pachetul complet mi-a schimbat ecuația. Arăta ca ceva destinat muncii serioase și, după câteva ore de utilizare, îndrăznesc să aibă sens pentru muncă serioasă.

În primul rând, puțin despre tabletă în sine. Unitatea a fost produsul unei mărci puțin cunoscute, Proscan. Este un comprimat de 7 inchi care rulează Android 4.1 Jelly Bean, un procesor de 1.2 GHz și 512 MB de memorie RAM. Afișajul este un tip tactil capacitiv. Stocarea internă este de doar 4 GB, dar există un slot micro-SD îngrijit, care necesită până la 32 de carduri. Există un slot mini-USB care vă permite să utilizați un modem, unități flash USB sau tastatura fizică. Este o rușine că nu există decât un astfel de slot. Aceasta înseamnă că odată ce tastatura este conectată, nu puteți utiliza un modem sau o unitate flash. Real rușine. Adăugarea unui slot suplimentar ar face acest comprimat un instrument de calcul mult mai convingător.

În uz, tastatura fizică este foarte bună și utilizabilă. Am găsit-o confortabilă și foarte rapidă pentru a scrie. Este conectat la tabletă prin intermediul unui cablu mini-USB furnizat. Am reușit să scriu destul de repede - destul de repede decât am făcut-o chiar pe tabletă.

În timp ce afișajul nu este rău, am constatat că uneori trebuia să mă duc la ecran de câteva ori înainte să înregistreze câteva robinete. Aceasta este o problemă care pare a fi comună comprimatelor Android ieftine, în general. Nu este groaznic, dar dacă ați folosit afișări mai receptive, veți observa și vă va irita.

De asemenea, citiți: Cum să cumpărați Airtime de la Fidelity Bank pe telefon fără acces la Internet

Am folosit un modem USB Airtel împreună cu tableta și n-am avut probleme să salvez acoperirea rețelei Airtel în locația respectivă. Când aveam nevoie să folosesc tastatura, a trebuit să o desprind. Dar există și un radio Wi-Fi acolo, așa că am folosit-o conectat la rețeaua mea Wi-Fi mobilă (MiFi) și am continuat cu munca mea.

În opinia mea, un pachet complet de acest tip face un argument mai convingător pentru utilizarea comprimat decât o tabletă autonomă. Observ că mulți dintre prietenii mei de afaceri care dețin tablete, fie iPad, fie unele modele Android, aproape toți o folosesc într-un pachet care include o tastatură fizică și un caz de transport. Aproape fiecare dintre ele. Încă mai cred că o tastatură fizică este un schimbător de jocuri pentru o muncă serioasă pe un dispozitiv mobil. Chiar cred ca aceasta generatie nu este extatica in ceea ce priveste tastatura hardware deoarece multi dintre ei nu au invatat niciodata sa scrie corect si au fost salvati de Swype si Swiftkey.

Nu am nicio idee despre costul cu amănuntul al acestui pachet, deoarece proprietarul a spus că ia primit cadou. Pare o soluție la prețuri accesibile, care va interesa pe cei care au nevoie să lucreze în deplasare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu