Principal » general » Curtea americană oferă o hotărâre nouă pentru Apple împotriva Samsung

Curtea americană oferă o hotărâre nouă pentru Apple împotriva Samsung

general : Curtea americană oferă o hotărâre nouă pentru Apple împotriva Samsung

Poate că cel mai mare război smartphone vreodată este acela dintre Apple și Samsung. Cu ani în urmă, Apple a tras Samsung în instanță în privința problemelor legate de brevete. În mai 2014, Samsung "a descoperit că și-a încălcat brevetele pentru funcțiile slide-to-unlock, autocorrect și quicklinks". Această hotărâre a câștigat Apple un verdict al juriului de 119, 6 milioane de dolari împotriva Samsung, dar instanța sa abținut de la a ordona ca Samsung să oprească vânzările produselor sale mobile în SUA.

Potrivit unui raport Bloomberg, o nouă hotărâre se poate schimba astfel:

O instanță de apel americană a declarat că Apple are dreptul la o comandă îngustă care împiedică producătorul de dispozitive coreene să utilizeze caracteristicile Apple slide-to-unlock, autocorrect și quicklinks. Decizia altfel ar elimina drepturile de brevet ale inventatorilor anumitor caracteristici ale dispozitivelor multicomponente, a declarat Curtea de Apel a SUA pentru Circuitul Federal din Washington într-o opinie publicată în dosarul său electronic.

Hotărârea se aplică dispozitivelor mai vechi, deoarece recolta curentă de dispozitive nu exista atunci, astfel încât este posibil ca această nouă decizie să nu aibă un impact major asupra mărcii coreene.

Recomandat
Lasă Un Comentariu