Principal » general » Actualizați Schm-update!

Actualizați Schm-update!

general : Actualizați Schm-update!

Personal, m-am săturat de brouhaha care înconjoară această actualizare (sau este o lipsă de actualizări!) Pe Android. Atât de multe site-uri web (străine, aș putea adăuga) sunt pline de plângeri cu privire la faptul că Ice Cream Sandwich nu rulează pe cele mai multe tablete Android. Mă întreb ce înseamnă zgomotul.

Folosesc un dispozitiv Galaxy Tab 10.1, care a fost lansat cu Honeycomb 3.1 și apoi actualizat la 3.2 over-the-air. Oricum, douăsprezece luni în jos, pot spune în totalitate că nu am lipsit nici o actualizare a vreunui SORT - în special pentru ICS! Sincer, gTAB-ul meu a înlocuit acum atât laptopul, cât și desktop-ul, datorită capacității Android de a folosi tastaturi, șoareci și practic orice alte periferice USB. Deschid documentele Office cu ușurință, navighez pe Internet, fac e-mailuri, plătesc multe jocuri, citesc cărți electronice ... Te numești.

Deci, ce este cu toate schmupdate actualizare! Adevărul este că nu pot începe nici măcar să mă deranjez despre orice actualizare.

Trimis de la Samsung Galaxy-10 Tablet

Recomandat
Lasă Un Comentariu