Principal » auto general » "Spre deosebire de altele, permitem pasagerilor să liciteze pentru tarife" - Afrocab

"Spre deosebire de altele, permitem pasagerilor să liciteze pentru tarife" - Afrocab

auto general : "Spre deosebire de altele, permitem pasagerilor să liciteze pentru tarife" - Afrocab

În această săptămână, Show Startup sa ridicat cu una dintre aplicațiile de taxi din Lagos, Afrocab. Afro este un serviciu de pornire a taxiurilor care conectează pasagerii direct cu șoferii de taxi, permițând clienților să rezerve cu certitudine de fiecare dată.

Acum, acesta este avantajul pe care ne-a dat startul săptămânii că oamenii nu știu - spre deosebire de alte persoane din domeniul taxiurilor tehnologice, AfroCab vă permite să licitați (de exemplu ajustați prețurile) pentru tarif, să decideți ce să plătiți pentru o anumită călătorie și veți obține totuși aceeași experiență de plimbare și performanță.

AfroCab Director General, Aniedi Udo-obong la Showup Startup

Am descoperit toate acestea atunci când managerul general Afro a fost de acord să ne așeze cu noi pentru un chat. A fost complet uimitor.

Aniedi Udobong spune că AfroCab folosește tehnologie pentru a rezolva problemele legate de viața reală, ajutând utilizatorii să economisească timp. De exemplu, dacă doriți să obțineți un taxi, calea tradițională este să ieșiți pe drum, să opriți unul și să faceți o ofertă. Repetați acest lucru până când găsiți un șofer care este de acord cu oferta dvs. înainte de a vă putea începe călătoria. Dar cu Afro, procesul de a face tot ce a fost simplificat în câteva secunde și nici măcar nu trebuie să ieșiți din casă pentru a salva un taxi.

Așezat în frumosul birou Ikoyi din Afro, timp de aproximativ o oră, am văzut șoferi cu diferite tipuri de mașini exotice, care s-au apucat să-și verifice vehiculele pentru a se alătura serviciului AfroCab.

Am intervievat unul dintre șoferi și ne-a spus că era foarte confortabil cu Afro și face cel puțin 5-6 călătorii pe zi.

De asemenea, citiți: Opsson Iron M Specificații și caracteristici

Aceasta este o lansare uimitoare și inspirată care pune mâncarea pe masă a multor șoferi. Tuneți-vă mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu