Principal » general » Înțelegerea controversei BIS BlackBerry 10

Înțelegerea controversei BIS BlackBerry 10

general : Înțelegerea controversei BIS BlackBerry 10

La lansarea BlackBerry 10 și a primelor dispozitive care rulează noul sistem de operare, oficialii BlackBerry au făcut declarații în sensul că nu au fost obișnuite cu BIS pe BlackBerry 10. Aceste declarații au relatat că noul BlackBerry OS este la fel ca majoritatea alte platforme inteligente de vârstă nouă, în sensul că sunt date intensive și că și nu este posibil să fie difuzate toate acele date prin aceeași compresie pe care BIS le oferă pe versiunile mai vechi ale BlackBerry. Am prezentat de ce acest sens a avut sens în articolul meu, BlackBerry 10 Data Consumption: Nu poți să mănânci tortul și să-l ai.

De atunci, oficialii BlackBerry au afirmat că nu este adevărat că BIS nu va fi disponibil pe BlackBerry 10. Ei au clarificat faptul că BIS funcționează pe dispozitive BB10, dar este limitat la servicii specifice BlackBerry precum BBM ( BlackBerry Messenger), dar nu pentru navigarea pe Internet, e-mail (chiar și conturile de e-mail BlackBerry.net nu sunt disponibile pe BB10) și alte aplicații generice. Dacă ați înțeles clar acest lucru, ați ști că acest lucru nu are nicio importanță.

De aceea sunt amuzat că unii indivizi încă mă hărțuiesc asupra acestui articol pe care l-am scris. Este atât de clar că nimic nu sa schimbat de la ceea ce am scris! Există BIS, dar nu există compresie pentru uz general. Errr ... face matematica.

BIS înseamnă ceva pentru oamenii din aceste părți doar din cauza comprimării uriașe a datelor pentru navigare, descărcare și încărcare. Dat fiind faptul că BIS nu acoperă mai mult aceste activități pe BB10, pentru mulți utilizatori, este la fel de bun ca BIS, care nu este disponibil pe platformă. Chaturile dvs. BBM se comprimă. Ca și cum ar fi nevoie de multă compresie în primul rând.

De asemenea, citiți: HTC M4: Way to go!

În timp ce nu am un BlackBerry Z10 cu care să joc, am primit feedback de la cel puțin doi utilizatori și acesta este rezumatul:

- BIS funcționează pe BB10 pentru BBM, dar nu pentru navigarea pe Internet și pentru alte aplicații
- Puteți rula alte lucruri printr-un plan de date generic
- De asemenea, puteți utiliza BBM pe un plan de date generic fără BIS

Am o întrebare: dacă într-adevăr pot rula conversații BBM cu privire la un plan de date generic, de ce să mă înscriu la BIS în plus față de un astfel de plan? De ce să mă abonez la două servicii de date în același timp și să cheltui mai mult? Pentru securitatea chat-urilor mele? Mă îndoiesc că majoritatea oamenilor s-ar deranja.

Oricum, multe rețele GSM au anunțat deja anumite planuri de date BB10, iar aceste planuri nu sunt interesante pentru abonații BlackBerry existenți. Deci, dacă sunteți în căutarea pentru compresia datelor și costurile reduse de întreținere cu care ați fost obișnuiți din rețelele GSM din Nigeria, vă rugăm să vă treziți și să miroșiți cafeaua. Este o nouă eră aici. BlackBerry 10 nu satisface această nevoie. Pentru mulți, BIS este la fel de bun ca și pe platformă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu