Principal » general » Două motive pentru care Infinix nu mănâncă brânza TECNO încă

Două motive pentru care Infinix nu mănâncă brânza TECNO încă

general : Două motive pentru care Infinix nu mănâncă brânza TECNO încă

În iulie 2015, Elroy a scris un articol, "Este Infinix mănâncă brânza TECNO în Nigeria?". În acest articol, el a examinat problema inovării și a raportului cost / eficiență și susține că "TECNO s-au relaxat din punct de vedere al inovației, majoritatea recoltei actuale de smartphone-uri de pe piață nu mai oferă valoare pentru bani". Și prin toate aparențele, era corect în acel moment. Până în acel moment, singurul telefon inteligent de la TECNO în 2015 a fost Boom J7. J7 este un dispozitiv minunat, dar nu sa remarcat prea mult și a condus genul de hype cu care oamenii erau obișnuiți cu TECNO.

Boom J7 este într-adevăr ceva - un design frumos, cu o capacitate excelentă de muzică și audio. Și un bun interpret. Dar, dintr-un anumit motiv, nu a parut prea mult si am discutat despre cazul curios al Boom J7. Dar lucrurile s-au schimbat rapid după aceea, iar TECNO a reușit să repare în două privințe:

Contele One: Camon C8
Aparatul Camon C8, accesibil pe camera, a fost un hit. TECNO a promis că va uimi utilizatorii cu aparatul foto și că a făcut asta. Bateria de 3.000 mAh a ajutat și ea.

Count Two: Phantom 5
Nu am văzut asta venind. Știam că TECNO juca pentru prima oară, dar nu credeam că va ieși așa bine. Imediat detaliile despre Phantom 5 au devenit publice, a devenit vorba de oraș, atât de iubitorii, cât și de cei care au urât. Discuția nu a dispărut luni după - și construcția de metal premium, afișajul superb, playerul BOOM și un sunet stereo minunat, scaner de amprente digitale, baterie de 3.000 mAh, 4G LTE și performanțe excelente înseamnă că Phantom 5 va rămâne în ochii publicului pentru o vreme.

De asemenea, citiți: Consultați cel mai simplu mod de a vă actualiza telefonul Infinix în Lollipop

În mod corect, Infinix a avut un an la fel de interesant. Nota lor fierbinte, Hot 2 si Zero 2 au fost hit-uri instantanee cu fanii si cumparatorii. Deci, anul 2015 a fost un an foarte bun pentru ambele branduri. Poate că, Infinix nu face decât să bată la brânza lui TECNO. Până la urmă, TECNO rămâne mult mai departe în ceea ce privește vânzările și a obținut poziția celui mai mare brand smartphone din Nigeria. Nu-i rău deloc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu