Principal » general » Doi oameni au furat și au distribuit gratuit aplicații Android pentru Android: A fost destinul lor

Doi oameni au furat și au distribuit gratuit aplicații Android pentru Android: A fost destinul lor

general : Doi oameni au furat și au distribuit gratuit aplicații Android pentru Android: A fost destinul lor

Doi pirați ai aplicațiilor Android au pledat vinovați de un număr de încălcări ale drepturilor de autor penale și un număr de conspirații pentru a comite încălcări ale drepturilor de autor. Cei doi bărbați, Aaron Blake Buckley din Mississippi, și conspiratorul său, Gary Edwin Sharp II din Massachusetts, se pot confrunta cu până la cinci ani de închisoare atunci când sunt condamnați la 1 august.

Din 2010 până în 2012, acești doi bărbați au fugit Applanet, ceea ce a făcut ca aplicațiile cu plată să fie disponibile gratuit utilizatorilor. În acest proces, au distribuit peste patru milioane de copii neautorizate ale aplicațiilor Android cu venituri în valoare de 17 milioane de dolari. FBI a confiscat domeniul în august 2012 - o primă confiscare a unui site web pentru pirateria aplicațiilor mobile.

Aceasta ar fi prima urmărire penală a grupurilor de piraterie pentru aplicații mobile. Să sperăm că acest lucru va reduce cazurile de piraterie în aplicații.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu