Principal » general » Doi domni au un gust de BlackBerry PlayBook

Doi domni au un gust de BlackBerry PlayBook

general : Doi domni au un gust de BlackBerry PlayBook

Am avut niște oaspeți ieri. Ei au fost atât tineri în sus mobili mobili, care sunt familiarizați cu lumea tehnologiei, în special computerele și mobilele.

Unul dintre ei deține un iPad 2. Îl vom numi domnul Ipad. Celălalt nu deține încă un comprimat, dar se uită la obținerea unui comprimat. Îi vom spune că nu are tabletă. Ambele au și utilizează un dispozitiv BlackBerry. În timp ce cu mine, ei au observat BlackBerry PlayBook minciuna. Nicio tabletă a preluat imediat PlayBook-ul și a întrebat-o.

I-am spus că PlayBook se ocupă de navigarea pe Internet ca un campion. I-am spus despre calitatea excelentă a redării audio și video. Am jucat un videoclip muzical al lui Omo Akin, Ta Lo So Be, pentru ca ei să poată avea o simțământ de prima oară.

Domnul IPad a întrebat apoi dacă videoclipurile trebuie convertite înainte de redare. I-am spus că nu era necesară conversia. Tot ce a trebuit să facă era să conectați PlayBook-ul la un PC prin USB și să copiați toate fișierele sale - video sau orice altceva pentru asta. Răspunsul său la acest lucru a fost: "Oh! IPad-ul este gunoi! "

I-am zâmbit și i-am spus că PlayBook avea mai multe trucuri în mânecă. În acest timp, el a fost urechi!

Înainte de a continua, am menționat că PlayBook a avut o limitare în comparație cu iPad-ul și concurența Android - o gamă limitată de aplicații. Domnul Ipad a întrebat imediat: "Ce aplicații? Poate să navigheze, să se ocupe de e-mailurile mele și să redea muzică și video? "

Am dat din cap. Răspunsul lui: "Bine."

Deci, am continuat să le spun domnilor cum PlayBook utilizează conexiunea BIS a BlackBerry pentru accesul la Internet prin Bluetooth. Ambele ochii lor se lărgiseră. Domnul IPad a luat-o, întrebându-i: "Vrei să spui că pot să răsfoiesc acest lucru acum cu conexiunea ta BlackBerry?"

De asemenea, citiți: WhatsApp obține zâmbetul degetului mijlociu, Facebook se uită la tehnologia VR și alte știri pe care le-am pierdut săptămâna trecută

Am dat din cap și a procedat. Experiența a fost atât de dulce încât ia spus prietenului său: "Trebuie să vedeți cât de dulce este acest lucru".

Apoi, în timp ce domnul Ipad făcea încă lucruri pe dispozitiv, am lansat conexiunea la distanță prin BlackBerry Bridge pe curba 9320 cu mine și am început cu ușurință să navighez, să tip de adrese web, să vizitez pagini web și să lansez aplicații pe PlayBook de la distanță Curbă în mână - în timp ce comprimatul era în mâinile lui!

Era uimit, cel puțin. Cuvintele lui: "Lucrurile pe care mi le-ai arătat în dimineața asta sunt chestiile științei." Am fost de acord.

Apoi a întrebat: "Dacă PlayBook-ul este bine, de ce RIM nu face zgomot despre asta și-l hype?"

Întrebarea de zece milioane de dolari. I-am spus că una dintre slăbiciunile RIM a fost media și publicitate. La naiba, canadieni conservatori!

Până când oaspeții mei plecau, amândoi au decis că au primit un BlackBerry PlayBook. Da; chiar domnul Ipad. De fapt, domnul Ipad a cerut să-mi vând a mea. In niciun caz!

Recomandat
Lasă Un Comentariu