Principal » general » Twitter pe mobil la salvare: Kunle Bello și alții "răpit" de către poliția Sabo

Twitter pe mobil la salvare: Kunle Bello și alții "răpit" de către poliția Sabo

general : Twitter pe mobil la salvare: Kunle Bello și alții "răpit" de către poliția Sabo

În lumea conectată la internet a dispozitivelor mobile, este important să examinăm critic motive foarte valide pentru care este importantă o investiție în conectivitate permanentă oriunde și peste tot. Te-ai gândit la probleme legate de siguranța ta personală?

Kunle Bello, de asemenea, cunoscut Kaboom, a fost membru al grupului popular, Trybesmen. Ieri, a început să tweet despre faptul că a fost luat de oamenii din Poliția din Nigeria (Divizia Sabo din Lagos), care se deplasau în jurul opririi și ridicării de persoane la întâmplare și încarcerarea acestora. Nu au fost săvârșite infracțiuni. Nu s-au înregistrat taxe.

Datorită tehnologiei mobile și a mass-mediei sociale, a reușit să publice conturile încercărilor sale în mâinile poliției. Iată un tweet de la cronologie:

Tocmai au scos un negru de la mașina lui, lăsându-i pasagerul feminin uimit. Nu pentru ce? hin dey țipă, na brush dem dey brush am

- Kunle Bello (@ kunlebello) 23 noiembrie 2012

Iată o altă actualizare Twitter:

Aceasta este Nigeria! Acolo vă faceți griji cu propria afacere și oamenii care intenționează să protejeze viața ur și proprietatea vor veni să-l aresteze cu forța

- Kunle Bello (@ kunlebello) 23 noiembrie 2012

Întregul cont a fost pus de Seyi Taylor pe Storify, astfel încât toată lumea să poată urma cu ușurință aici: Kunle Bello și alții "răpit" de poliția Sabo.

Acesta este un exemplu de modul în care este conectat pe telefonul mobil poate ajuta la salvarea vieților. În jungla numită Nigeria, oamenii nu trebuie să dispară sau să fie tratați pe nedrept fără ajutor.

Actiune ceruta

Dacă aveți o adresă de e-mail, trimiteți un e-mail inspectorului general al poliției la adresa: [email protected] El monitorizează personal adresa respectivă. Ridicați cazul dlui Kunle Bello și alții în acea corespondență. Includeți și linkul Storify deasupra. Dacă aveți alte contacte cu privire la drepturile omului, vă rugăm să le transmiteți această poveste.

De asemenea, citiți: În afară de aplicații, nu este nimic deosebit despre Android

Vrem ca persoanele nevinovate să fie eliberate. Vrem ca ofițerii implicați să fie cercetați și pedepsiți dacă sunt găsiți vinovați. Acest tip de prostii trebuie să se oprească. Fiecare cetățean are dreptul să se miște fără frică de hărțuire. Un caz în care ofițerii de poliție să oprească și să aresteze oameni pe stradă nu este acceptabil. Este Kunle Bello ieri. Ar putea fi tu sau un membru de familie mâine. Actioneaza acum.

Acesta este un exemplu al modului în care putem folosi puterea mijloacelor de comunicare mobile și sociale pentru a face ceva care să merite. Vă mulțumim pentru implicarea dvs. Între timp, obțineți un telefon mobil conectat. accesați social media. Niciodată nu știi când vei fi întotdeauna, oriunde, va veni la îndemână.

Recomandat
Lasă Un Comentariu