Principal » general » Twitter pentru BlackBerry 2.1: Ce este nou și ce lipsește încă

Twitter pentru BlackBerry 2.1: Ce este nou și ce lipsește încă

general : Twitter pentru BlackBerry 2.1: Ce este nou și ce lipsește încă

În cele din urmă, așteptarea sa terminat! Twitter pentru BlackBerry 2.1 este disponibil oficial. Această actualizare este disponibilă pentru BlackBerry OS 5 și versiuni ulterioare.

În previzualizarea mea anterioară, am prezentat ceea ce ne putem aștepta de la această actualizare. În acest articol voi examina această nouă versiune de Twitter pentru BlackBerry.


Noua actualizare vine cu câteva caracteristici noi. Ecranul principal al aplicației de tip twitter este prezentat mai jos.


Twitter pentru BlackBerry 2.1 vine cu același layout și design ca cel precedent, dar noile caracteristici pot fi văzute în pagina conturilor.

Noile caracteristici includ:

1. Suport pentru mai multe conturi Twitter (până la 5)

2. Puteți comuta simultan între conturi (este mai rapid decât Twitter pentru comutarea contului iPhone) utilizând noua comandă rapidă ALT + SPACE

3. Problemele tehnice din versiunea anterioară sunt fixe (mesaje / mai multe probleme de vizualizare a profilului)

4. Pagina de profil și pagina de editare a profilului sunt, de asemenea, actualizate.

5. Performanța generală și stabilitatea sunt îmbunătățite.

Contra

Chiar dacă această nouă versiune vine cu noi caracteristici, există încă unele dezavantaje majore.

1. Nu puteți să încărcați fotografia utilizând serviciul foto Twitter nativ (pic.twitter.com). Trebuie să utilizați Twitpic sau yFrog. Cred că următoarea actualizare trebuie să introducă această caracteristică, deoarece schimbul de fotografii Twitter devine foarte popular.

Top tweets pot fi afișate în fila de căutare a aplicației Twitter pentru BlackBerry.

2. Retweets, Top Tweets, abilitatea de a copia link-ul la orice tweet special și traduce. Acestea sunt caracteristici foarte utile și, în opinia mea, o aplicație Twitter perfectă ar trebui să fie formată din acestea.

De asemenea, a fost citit: a fost aprobat de NCC un proiect de lege care obligă rețelele să creeze planuri de date Android?

Cuvintele finale: Cred că această actualizare are nevoie de Twitter pentru BlackBerry și cred că RIM va continua cu caracteristicile care lipsesc în prezent în viitoarele actualizări. Mulțumire fericită.

Puteți descărca Twitter pentru BlackBerry v2.1 aici.

Recomandat
Lasă Un Comentariu