Principal » general » Aplicația Twitter pentru BlackBerry (v3.1.0.20) roci

Aplicația Twitter pentru BlackBerry (v3.1.0.20) roci

general : Aplicația Twitter pentru BlackBerry (v3.1.0.20) roci

Aplicația oficială Twitter pentru BlackBerry a fost recent actualizată la versiunea 3.1.0.20. Au existat o mulțime de actualizări ale aplicației Twitter pentru Blackberry în trecut, dar aceasta este suficient de semnificativă pentru a face o revizuire.

Dacă doriți un rezumat de o singură linie, aici: Noua aplicație Twitter pentru Blackberry aduce îmbunătățiri semnificative ale interfeței utilizator (UI) la masă. Totul arată și se simte mai fluid.

Acum poți alerga, dacă ești bine cu asta. Dar dacă aveți nevoie de ceva mai multe informații, citiți mai departe.

Lansând aplicația și privindu-l pe HomeScreen, nu există nici un indiciu asupra modificărilor. Faceți un pas înainte pentru a face clic pe un link, iar noile schimbări încep să vă zâmbească. Repere și declivități sunt utilizate într-un mod plăcut pentru a îmbunătăți prezentarea informațiilor.

Pe o linie de mai jos tweetul selectat sunt opțiunile pentru Răspundeți, Răspundeți tuturor, Favoriți și Răspundeți. Sub această linie se afișează numărul de retweet-uri, precum și pictogramele utilizatorilor care au returvit acel tweet. Puteți selecta și faceți clic pe oricare dintre ele pentru a le verifica profilurile și multe altele.

Dacă tweet-ul pe care l-ați deschis este o parte dintr-o conversație, derularea în sus dezvăluie lanțul discuțiilor care conduc la acest tweet și derularea în jos dezvăluie lanțul de răspunsuri la acel tweet. Din nou, noul design frumos face mai ușor și mai plăcut să urmăriți conversațiile.

Există un buton de urmărire poziționat pe lângă mânerul de la care a apărut tweet-ul selectat.

Nu există nicio modificare în celelalte meniuri / zone ale aplicației, însă aceste schimbări fac o experiență mai dulce cu aplicația Twitter pentru BlackBerry. Noua recuză vizuală face din ea o aplicație mai plăcută.

De asemenea, citiți: La Liga Puzzle Quest este doar enigmatic
Recomandat
Lasă Un Comentariu