Principal » general » Twitter pentru Android versus Tweet Lanes

Twitter pentru Android versus Tweet Lanes

general : Twitter pentru Android versus Tweet Lanes

Am fost introdus la Tweet Lanes, o aplicație Twitter terță parte pentru utilizatorii de Android, de @ gbenro cu ceva timp în urmă. Am găsit imediat o aplicație drăguță de folosit, datorită interfeței sale dulci cu utilizatorul. Practic, swipes-urile orizontale vă oferă meniuri diferite ale aplicației. Există, de asemenea, unele gesturi fantezii de atingere și de așteptare, precum și abilitatea unică de a răspunde la două tweets în același timp. Într-adevăr o minunată aplicație, dacă mă întrebi.

Tweet Lanes este ușor să cadă pe dragoste cu. Cu toate acestea, îi lipsește o anumită funcționalitate. Pentru unul, nu se afișează pe cei care retweet și / sau au preferat mesajele dvs. tweets și care au urmat pe toți într-o singură filă / flux, ca în cazul aplicației oficiale Twitter, în secțiunea "Interacțiuni". Nu permite nici editarea profilului.

Îmi place absolut interfața cu utilizatorul de Tweet Lanes, dar cred că în ansamblu, aplicația oficială Twitter pentru Android îmi ușurează să urmăresc și să implice pe cei care interacționează cu mine pe Twitter. După ce am folosit Tweet Lanes pentru o vreme, am făcut în cele din urmă comutatorul înapoi la aplicația oficială pentru nevoile mele de tweeting mobil.

Desigur, îmi dau seama că totul este un caz de lovituri diferite pentru diferite persoane. Tweet Lanes este o aplicație bună și alții o vor prefera. Dacă ați folosit atât Tweet Lanes, cât și aplicația oficială Twitter pentru Android, ce credeți că ați făcut? Care este preferința dvs. și de ce?

Recomandat
Lasă Un Comentariu