Principal » general » Twitter 101

Twitter 101

general : Twitter 101

Acesta este un follow-up la articolul meu precedent, Telefoane mobile și social media, și primul în linie de o serie de pe telefonul mobil și social media.

Noțiuni de bază
Pentru a beneficia de această serie, trebuie să aveți un cont Twitter. Deci, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă înscrieți pe Twitter dacă nu aveți încă un cont. Pe PC, du-te la twitter.com; pe mobil: m.twitter.com.

Dar nu te grăbi! Este important să știți de ce ar trebui să ajungeți la bord.

Când am început inițial pe Twitter, am făcut-o doar pentru a explora. De atunci am schimbat mânerul meu Twitter (nume de utilizator). * Aproape am scris pe Facebook acolo * în primul rând

De ce să fii pe Twitter?
Iată câteva motive:

  • Să se conecteze cu oameni de interes comun peste tot băiatul
  • Pentru a construi o platformă pentru angajarea cu clienții și clienții potențiali
  • Pentru a vă conecta cu celebritatea în timp real, de ex. @Toptosyn, @darey etc.
  • Să știm care sunt tendințele actuale

Pot exista alte motive. Când începeți să explorați Twitter, veți începe să vedeți mai multe utilizări în acest sens. Trebuie să vă spun că Twitter continuă să evolueze și multe dintre utilizări sunt definite și redefinite de utilizatori.

Decideți de ce doriți să vă aflați pe twitter și să intrați în rave.

Numele de utilizator Twitter sau mânerul
În timp ce vă deschideți contul, trebuie să fi ales un nume de utilizator (mă voi referi la el cândva ca mâner). Puteți schimba întotdeauna, dacă nu vă place sau dacă doriți doar să faceți creativitate.

Ce ar trebui să ghideze alegerea unui nume de utilizator? Selectarea unui nume de utilizator trebuie să fie determinată de imaginea pe care doriți să o proiectați. Am creat un cont profesional / privat, așa că am folosit numele meu și forma scurtă a prenumelui meu; @ jesseoguns . Alte exemple sunt @mobilitynigeria pentru MobilityNigeria.com și @ iandbanks .

De asemenea, citiți: Furnizarea de servicii Internet sub-standard în Nigeria

Avatar sau imagine de profil
Asigurați-vă că includeți o imagine. Nu vă lăsați doar contul cu imaginea prestabilită. Imaginea ta este în regulă sau o imagine care să reprezinte marca dvs. Uneori, oamenii pot alege să nu te urmărească pentru că l-ai lăsat necompletat, sau pentru că avatul tău nu arată grozav.

Dacă îți promovezi brandul, logo-ul tău ar trebui să fie suficient. Marci ca Mobilitatea Nigeria, Airtel Nigeria și Dstv Nigeria își folosesc toate logo-urile.

Bio
Biografia dvs. (scurt pentru biografie) este ceea ce doriți ca oamenii să știe despre dvs. la prima vedere. În funcție de tipul de cont, de asemenea, este mai bine să nu lăsați-l gol. Doar verificați unele dintre mânerele pe care le-am împărtășit în acest post.

Ori de câte ori am primit un mesaj în inbox-ul meu de yahoo că cineva mă urmărește acum, înainte de a mă decide să-l urmez, bio este unul dintre lucrurile care determină dacă aș dori să urmez persoana sau organizația. Acordați-vă timp pentru a vă pregăti cu atenție, astfel încât să transmită mesajul pe care îl intenționați.

Acestea sunt primii pași și sunt destul de ușor de implementat.

Mergeți și încercați acest lucru. Comentează provocarea de mai jos. Dacă sunteți deja familiarizat cu utilizarea Twitter, spuneți-ne câteva dintre lucrurile care v-au ajutat să începeți bine și câteva schimbări pe care le-ați făcut.

Data viitoare

Data viitoare vom vorbi despre diferitele instrumente mobile care vă pot ajuta să obțineți ravna Twitter.

Recomandat
Lasă Un Comentariu