Principal » general » Twinpine Mobile Advertising servește 254 de milioane de impresii în Nigeria

Twinpine Mobile Advertising servește 254 de milioane de impresii în Nigeria

general : Twinpine Mobile Advertising servește 254 de milioane de impresii în Nigeria

Rețeaua Twinpine, o rețea de publicitate mobilă nigeriană deținută în întregime, este în prezent o creștere explozivă, deoarece mai multe mărci și întreprinderi au o valoare imensă de a-și atinge audiența folosind avantajul rentabil, țintit și măsurabil pe care îl oferă.

Twinpine a raportat 254 milioane de afișări difuzate pe platforma sa numai în Nigeria în primele 3 luni de operațiuni. De la lansarea comercială în Nigeria în august 2011, a înregistrat o creștere de peste 40% lunară a numărului de afișări de anunțuri difuzate în rețeaua sa de site-uri de editor. Twinpine servește în prezent publicitate pe editorii de top din Nigeria în categoriile de știri, sport, afaceri, divertisment, sport și rețele sociale.

De când a început operațiunile, a desfășurat campanii pe alte piețe de publicitate mobile din Africa, inclusiv în Kenya și Africa de Sud, unde popularitatea și acceptarea publicității mobile este mai mare.

Pe plan local, Twinpine a dat valoare brandurilor precum MTN, Pepsi, Autodesk, Jobberman si agentiile de publicitate de varf care ii ajuta sa isi atinga obiectivele de marketing cu rezultate impresionante pentru a le arata.

Într-o demonstrație a angajamentului său de a dezvolta ecosistemul mobil local și de a stimula inovația și spiritul antreprenorial în rândul studenților, dezvoltatorilor și entuziaștilor tehnologici, Twinpine a sponsorizat o Conferință de Conștientizare Profesională Studenților de 3 zile organizată de Filiala Studenților Institutului de Inginerie Electrică și Electronică, Obafemi Universitatea Awolowo, Ile-Ife, a etichetat telefoane mobile, internet și afaceri în octombrie 2011.

Twinpine se angajează să ajute brandurile și companiile să ajungă la publicul țintă mai eficient atât pe webul mobil, cât și pe aplicații. Rețeaua de publicitate mobilă ajută, de asemenea, editorii să câștige mai multe venituri din proprietățile mobile, crescând inventarul și difuzând anunțuri relevante și direcționate în rețea.

De asemenea, citiți: O poveste a două SIM-uri, două dispozitive și conectivitate la Internet

Aflați mai multe despre modul în care vă poate ajuta Twinpine accesând site-ul web www.twinpinenetwork.com.

Recomandat
Lasă Un Comentariu