Principal » general » Încercarea de a lucra pe iPhone este frustrant

Încercarea de a lucra pe iPhone este frustrant

general : Încercarea de a lucra pe iPhone este frustrant

Aceasta nu este o veste pentru cei dintre noi care evaluează în mod obiectiv telefoanele. IPhone-ul este revoluționar în multe feluri, dar dacă aveți nevoie de un telefon de care puteți lucra, rămâneți departe!

Engadget Editorul, Joshua Topolsky, a fost recent la birou și a încercat să facă ceva lucru pe iPhone 3GS, dar a ajuns într-o experiență foarte frustrant.

Plângerile sale includ:

  1. lipsa multi-tasking
  2. lipsa de fiabilitate a tastaturii de pe ecran pentru chat
  3. sistem de notificare intruziv pentru mesaje SMS, evenimente calendar și mesaje push

Joshua spune:

Funcționalitățile de bază, cum ar fi apelurile la oameni, e-mailul și, cu siguranță, editarea documentelor se simt încă inelegante și aglomerate datorită tastaturii de pe ecran, iar lipsa de multitasking face să se miște în jurul acelor sarcini tipice importante dificil de spus. Experiența pe un dispozitiv Android, S60, Pre, un BlackBerry sau chiar Windows Mobile are sens. Permiteți-mi să spun din nou: aceste experiențe au mai mult sens . Acum nu spun că execuția acestor experiențe este mai bună pe platforme, însă filozofia de a lăsa utilizatorii multitask este mai naturală pentru noi. IPhone-ul nu are nici măcar o metodă de comutare între aplicațiile recent utilizate sau preferate.

Nu lucrăm așa pe calculatoarele noastre - de ce Apple crede că vrem să lucrăm așa pe telefoanele noastre?

Aceste probleme nu sunt doar descoperite. Aceștia sunt stabiliți de întreprinzători pentru persoanele care lucrează în deplasare (pe telefonul mobil). Acestea sunt motivele pentru care iPhone-ul este un nu-nu pentru mine. IPhone-ul este un dispozitiv elegant, prietenos, dacă vă aflați în mass-media și nu aveți nevoie să lucrați cu telefonul. Interfața cu utilizatorul este minunată. Încercați însă să lucrați și ...

De asemenea, citiți: Actualizarea Android 4.0.4 aduce rezultate îmbunătățite la HTC One X

Știu că Dayo a vorbit recent despre cumpărarea unui iPhone. Cu excepția cazului în care Apple livrează o versiune de tastatură QWERTY multi-tasking a iPhone-ului, ceva îmi spune că este mai probabil să regrete că merge pe acea cale. Știu programul lui de lucru! Dar apoi, cred în miracole.

Citește contul lui Joshua: Luați iPhone 3GS de pe piața muncii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu