Principal » general » TrueBranches lansează aplicația gratuită BlackBerry

TrueBranches lansează aplicația gratuită BlackBerry

general : TrueBranches lansează aplicația gratuită BlackBerry

TrueBranches, o companie de servicii de export / import online, a introdus o aplicație mobilă BlackBerry gratuită pentru a aduce serviciile sale mai aproape de clienții săi. Cu această nouă aplicație mobilă, nigerienii vor putea cumpăra articole din magazinele din SUA utilizând telefoanele mobile BlackBerry și le vor livra în Nigeria. Aplicația BlackBerry permite de asemenea comercianților din Nigeria să-și vândă produsele pe piața americană.

Aplicația mobilă TrueBranches este o extensie a site-ului web disponibil la www.truebranches.com. Scopul este de a aduce serviciile sale mai aproape de clienții săi și de a le permite să acceseze serviciile sale de oriunde fără restricții.

TrueBranches oferă două servicii de bază, și anume serviciile Buy USA și Buy Africa. Serviciul Buy USA permite companiilor și persoanelor fizice din Nigeria și din toată Africa să cumpere din SUA și să le livreze la adresa aleasă în Africa. Serviciul Buy Africa, pe de altă parte, oferă oamenilor care trăiesc în Statele Unite, în străinătate și în Africa un acces ușor la negustorii bazați pe nigerian, cu planuri pentru comercianții din Ghana și Africa de Sud.

Aplicația mobilă TrueBranches blackberry poate fi descărcată utilizând acest link //www.truebranches.com/index.php sau direct de pe pagina de pornire www.truebranches.com.

Recomandat
Lasă Un Comentariu