Principal » general » Un adevărat mobilist sau un om nebun?

Un adevărat mobilist sau un om nebun?

general : Un adevărat mobilist sau un om nebun?

Rewind la aproximativ o lună în urmă și am fost folosind doar Nams Gamma Samsung. Am detestat ceva Blackberry. Repede în prezent și nu folosesc doar nota mea Galaxy, ci și un Blackberry 9320 (Curve 7) și un Samsung Ch @ t 3222.

Am luat Blackberry-ul pentru a-mi înlătura ignoranța generală, în timp ce eu am moștenit Ch @ t 3222 de la sora mea. Cele trei dispozitive sunt unice în funcționalitatea lor pentru mine. În primul rând, Nota Galaxy servește ca un dispozitiv de creație în care pot să scriu și să desenez și în același timp servește ca un dispozitiv de consum în care pot viziona filme, navighez pe internet și pot juca jocuri pe ecranul uimitor.

Blackberry 9320 servește o mașină dedicată de comunicare. Îl folosesc pentru a păstra legătura atât prin intermediul rețelelor sociale, cât și prin e-mail. Am devenit destul de dependentă de ea în zilele noastre pentru că mă permite să fiu online și gata să răspund în orice moment.

Ch @ t 3222 este un telefon cu caracteristică dual SIM care servește ca dispozitiv pe care îl folosesc pentru a primi apeluri telefonice. Am toate cartelele de rețea SIM, așa că îmi permite să am două cartele SIM într-un singur dispozitiv. În afară de asta, nu face prea mult de lucru. Este întotdeauna ultimul dispozitiv de a pierde sucul deoarece nu îl folosesc la fel de frecvent ca și când folosesc celelalte dispozitive.

Acei oameni, sunt cele trei dispozitive pe care le port. Pentru unii oameni, aceasta este nebunie absolută. Argumentul lor este că numai o persoană nebună va purta trei dispozitive diferite. Într-o zi anume, făceam un apel cu publicul 9320 în public când Ch @ t 3222 a început să sune și trebuia să-l ridic. Am ajuns simultan la două convorbiri telefonice. Uneori mă numesc și eu un om nebun. Datorită celor trei dispozitive pe care le port acum, mi-a devenit necesar să am un sac mic pe care l-am legat de gât, pentru a-mi salva buzunarele de încărcături serioase.

De asemenea, citiți: Social networking cu Starcomms 'Hisense C1110

Dacă transportați mai multe dispozitive mobile, care este experiența dvs.?

Recomandat
Lasă Un Comentariu