Principal » general » Traversele WebOS continuă cu Gram

Traversele WebOS continuă cu Gram

general : Traversele WebOS continuă cu Gram

WebOS este acel sistem de operare mobil superb și foarte apreciat, care a fost creat pentru a înlocui sistemul de operare Palm, în vârstă și legendar. Deși a fost salutat pe mai multe fronturi pentru interfața sa de utilizare foarte bună și capabilități de multitasking, WebOS nu a făcut niciodată o pliere în schema lucrurilor. Hardware-ul slab și marketingul lipsit de siguranță au făcut-o sigur.

Achiziționarea de sisteme de operare Web de către HP a oferit speranțe pentru un viitor mai luminos pentru platformă, dar producătorul de computere a bătut lucrurile și, în cele din urmă, a decis să părăsească dispozitivele WebOS și mai degrabă să se concentreze pe licențierea sistemului de operare.

Un Web OS SpinOff

Cele mai recente știri sunt că HP a desprins divizia Web OS într-o companie independentă numită Gram. Gram continuă moștenirea HP, deci nu este o marcă de hardware pentru consumatori, ci se concentrează pe software, experiența utilizatorilor, cloud, inginerie și parteneriat (licențiere).

HP TouchPad-ul soției mele care rulează WebOS este încă în serviciu. De fiecare dată când o iau, văd potențialul trist despre ce ar putea fi un dispozitiv minunat dacă ar avea destulă tracțiune.

Întrebarea este, Cu succesele Android, galaxia producătorilor de hardware din spatele Tizen, iar sistemul de operare Firefox deja atrage producătorii, care este probabil să licențieze WebOS? Mă minte prin pielea dinților dacă susțin că am răspuns la această întrebare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu