Principal » general » Transmiterea computerelor personale la mobil

Transmiterea computerelor personale la mobil

general : Transmiterea computerelor personale la mobil

Mi-a fost pusă o întrebare despre telefonul mobil în Africa de către PhoneBoy pe Twitter, a doua zi, "Câte mai multe telefoane mobile decât computerele din Africa, nu?

Răspunsul meu: " Mai mult decât atât. Computingul este predominant mobil aici . "

Cu alte cuvinte, mobilul este primul și singurul computer pe care mulți africani l-au deținut sau folosit vreodată. Știu că nu este adevărat în insula Victoria, Abuja, Pretoria și în centrele de afaceri ale orașelor noastre în general. Dar deplasați-vă în afara acelor orașe și voila, este mobilă și nimic altceva în cea mai mare parte.

Reacția lui PhoneBoy a fost una clară: " Chiar amuzant chiar și cu computerele din jurul meu, fac majoritatea calculatoarelor mele personale pe telefonul meu mobil ".

A sunat un clopot cu mine. Am PC-uri in jurul meu atat acasa, cat si la birou, dar majoritatea calculatoarelor mele personale se fac si pe telefonul mobil. Punctul este acela că mobilul a avansat până la punctul în care este atât de convingător încât chiar și atunci când există acces la PC-uri Desktop și notebook / netbook, înclinația naturală este probabil mobilă.

Recent am decis un experiment: să scap de PC-urile mele și să încerc să-mi fac tot calculul personal pe telefonul mobil (smartphone și tabletă). Sunt convins că pot să scap de ea. Cativa oameni si-au exprimat insa rezervele.

Dar mă cunoști, îndrăznesc lucrurile pe care majoritatea celorlalți nu o vor încerca. Amintiți-vă cum am fugit o afacere webhosting pe un Communicator Nokia 9500 ALONE cu câțiva ani în urmă? Comprimatele de astăzi sunt chiar mai capabile decât asta. De ce nu?

Urează-mi noroc!

PS: Ar trebui să urmați PhoneBoy pe twitter. Are o bogată experiență și cunoștințe în domeniul mobil.

De asemenea, citiți: Utilizatorii versiunii mobile Google Chrome se ridică la 400 de milioane
Recomandat
Lasă Un Comentariu