Principal » general » Transformator: Răzbunarea Androidului

Transformator: Răzbunarea Androidului

general : Transformator: Răzbunarea Androidului


Tableta oferită de Apple sub formă de iPad (1 și 2) nu a văzut niciun concurent din tabăra Android bătut și pentru un motiv bun. Vedeți, chiar dacă competiția poate bate Apple pe frontul hardware, ei trebuie să joace un joc de recuperare pe frontul software-ului.

Asus a anunțat și a lansat cu promptitudine Transformer Prime, o tabletă Android care are mulți geeki și băieți fan Android (inclusi în mine) care scapă de minunatul hardware pe care îl ambalează într-un pachet atât de subțire.

La numai 8, 3 mm, este mai subțire decât iPad2 (8, 8mm) și Galaxy Tab 10, 1 (8, 6mm). În jurul spate, este prevăzut cu un panou din aluminiu complet, cu ambalajul din față, cu un display 10.1 Super IPS +. Dispune, de asemenea, de o cameră compactă de 8mp care înregistrează video 1080p / HD.

Cu toate aceste specificații, puteți întreba interfața și puterea de procesare. Nu mai întrebați. Acest copil împachetează un procesor Tegra 3 Quad-Core cu o capacitate de jocuri de tip consolă pentru cei care doresc să facă cu adevărat ciocanul pe jocuri.

Numele "Transformer" este preluat de la faptul că Asus are un doc de tastatură pe care poate fi conectat. Durata de viață a bateriei comprimatelor este de aproximativ 12 ore cu numai tableta și 18 ore în timp ce este fixată cu tastatura.

Ceea ce îmi place cel mai mult pe această tabletă este că, spre deosebire de Sammy, nu imită curba iPad pentru curbă, ci aduce un design propriu într-un mod mai subțire, mai puternic și mai durabil.

În concluzie, acest comprimat (pentru mine) este mesia Android Tablet și singurele gripuri majore pe care le-ar putea avea utilizatorii finali este că are doar o versiune WiFi și nu are suficiente aplicații sau jocuri pentru a bate cu adevărat ce obține în ecosistemul iOS. Altfel, trupează iPad-ul în orice alt aspect.

De asemenea, citiți: magazinul Facebook în Johannesburg; Nigeria pe rând

Deci, dacă ați dori să obțineți o tabletă care nu este un iPad, acesta este tableta pentru a obține, chikenah!

Recomandat
Lasă Un Comentariu