Principal » general » Probleme legate de trafic: Mai mulți oameni din Lagos ar trebui să lucreze de acasă

Probleme legate de trafic: Mai mulți oameni din Lagos ar trebui să lucreze de acasă

general : Probleme legate de trafic: Mai mulți oameni din Lagos ar trebui să lucreze de acasă

Nu am fost niciodată angajat. Minus serviciul meu național de un an, am lucrat mereu pentru mine. În tot acest timp, am lucrat de acasă în cea mai mare parte. În perioadele în care am întreținut un birou, facilitățile au fost întotdeauna în decurs de 15 minute de mers pe jos de la domiciliu sau la o plimbare de 30-45 de minute.

Vedeți, urăsc traficul rutier. Eu o evit cât mai mult posibil. Traficul rutier este unul dintre motivele pentru care abuzăm de existența în Lagos. De fapt, singura zi a săptămânii în care mă bucur de conducere în Lagos este duminica, când drumurile sunt, de obicei, libere. Dacă n-aș fi fost căsătorit, aș fi ieșit din Lagos cu mult timp în urmă. Dar, așa cum am spus, am o soție și doi copii să ia în considerare.

Ieri mi-a amintit de unul dintre motivele pentru care urăsc acest oraș. Am petrecut 4 ore de la domiciliu la Ikoyi, apoi 3 ore am revenit acasă. Cum poate un tânăr capabil, capabil de minte, ca mine, să petreacă 7 ore dintr-o zi lucrătoare pe șosea? Ce fel de productivitate este asta? Eu o numesc nebunie absolută.

Mă bucur că ieri nu a fost ziua mea medie. Nu-mi pot imagina să fac asta în mod regulat. În ziua mea obișnuită, am ieșit din pat și sunt deja la serviciu. Mai mulți oameni care trăiesc în Lagos trebuie să încerce mai mult. Întreprinzătorii și managerii de afaceri trebuie să exploreze mai mult acest concept de lucru la distanță. Productivitatea mai mare nu este obligatoriu legată de un birou de cărămidă.

Productivitatea deoparte, există impactul asupra mediului, sănătății și buzunarelor noastre. Această nebunie pe drumurile Lagos face mai multă pagubă decât probabil putem cuantifica.

De asemenea, citiți: Noile smartphone-uri BlackBerry Curve susceptibile de a fi captate

Știu că pentru unii oameni există un statut de a avea un birou care să raporteze zilnic, dar aș susține că sunt oameni care sunt îngrijorați care încă mai țin la asta. Lumea este un loc diferit. Multe sarcini se pot face de la distanță. Din fericire, tehnologia mobilă face multe posibilități.

Luați în considerare. Dacă aveți oportunitatea de a lucra de acasă, salvați-vă o anumită stres gravă și luați-o. Dacă nu aveți această ocazie, vă recomandăm să o creați. Un lucru este sigur: mai mulți oameni care trăiesc în Lagos trebuie să coboare din drumuri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu