Principal » general » Cele mai bune platforme mobile pe blogul mobilității - aprilie 2012

Cele mai bune platforme mobile pe blogul mobilității - aprilie 2012

general : Cele mai bune platforme mobile pe blogul mobilității - aprilie 2012

Nu am reușit să publicăm raportul despre starea rituală a blogului Mobility de pe site-ul Web mobil din cauza problemelor legate de software-ul particular pe care l-am folosit pentru a genera raportul lunar. Până la data, nu putem încă să funcționeze corect.

Dar între timp, dacă nu putem avea masa completă, putem avea fragmente și gustări de consumat. Aici am prezentat statisticile principalelor platforme mobile care au accesat acest blog în aprilie 2012. Cota de trafic mobil pe blog a scăzut de la 65% la mai puțin de 50% în perioada respectivă, astfel încât mai mulți oameni au accesat site-ul prin PC decât mobil .

Surpriza, surpriza - BlackBerry este pe primul loc. Și într-o altă surpriză, Android se află pe poziția a doua.

Aceasta este doar statisticile pentru blogul de mobilitate, deci nu este o reflecție sinceră a mediului nigerian. Cu toate acestea, lățimea largă pe care BlackBerry o dă oricui altcuiva probabil este o reflectare a statisticilor publicate mai devreme despre Blackberry fiind acum numărul unu de smartphone-uri OS din Nigeria.

În timp ce iPad-ul și iPhone-ul sunt listate separat, aceștia rulează același sistem de operare, astfel încât ajunge la un total de 2.321 pentru iOS. Încă locul 3 din spatele Androidului. Dar nu rău deloc.

După cum puteți vedea, utilizarea webului Symbian aici a scăzut considerabil. Asta ne spune ceva? Ce e cu Windows Phone? La numai 58 de vizite, platforma pare să rămână pe marginile acestor părți.

Între timp, telefoanele cu funcții proprii se află și ele pe lista de top, dar la o cumulată de doar 344 de vizite partajate între Nokia și Samsung. Nigeria poate fi o piață de telefonie, dar Mobilitatea Blog este în mod clar o comunitate smartphone.

Citiți și: Relațiile noastre abuzive cu telefoanele noastre

Comentariile dvs. vă rog!

Recomandat
Lasă Un Comentariu