Principal » general » Astăzi este Ziua iPhone 3GS

Astăzi este Ziua iPhone 3GS

general : Astăzi este Ziua iPhone 3GS

Ce e aia? Am auzit că te întrebi.

În timp ce am petrecut o mulțime de timp cu iPhone 3GS, a jucat întotdeauna a doua viata la N8. Mi sa părut că ar fi informativ să-l adopte ca dispozitiv principal pentru cel puțin o zi pentru a vedea cât de bine îmi va satisface cerințele.

Deci, am declarat astăzi iPhone 3GS Day și voi folosi 3GS ca dispozitiv principal pentru muncă și joc (deși joc foarte puțin pe smartphone-urile mele).

Voi actualiza această pagină la intervale cu experiențele mele cu 3GS până în prezent, deci trebuie să verificați din când în când. De asemenea, voi posta actualizări Twitter, deci dacă sunteți pe twitter, acesta este un moment bun pentru a urmări @mobilityblog pe Twitter.

Îmi doresc o zi fericită!

Update 12.01 am : Este necesar să procesați comanda unui client, dar am închis netbook-ul meu pentru noapte. A luat 3GS și a finalizat activarea contului în timp record. Safari sa descurcat atât de ușor încât nu credeam că vreau să activez clienții pe PC!

Actualizați ora 12.30 : Am descărcat clientul Twitter de la aplicația Apple. Am găsit-o în mare măsură confuză, în comparație cu aplicația Facebook pe care am primit-o imediat. Desigur, nu folosesc Twitter atât de mult ca Facebook.

Actualizați ora 6.40 : Am citit câteva articole spunând că este necesară o aplicație terță parte pentru tethering USB. Ei bine, am conectat cablul 3GS prin USB, am activat tethering-ul USB sub setări, și voila, am fost conectat pe netbook-ul meu. Floare la ureche.

Între timp, contactele mele, înregistrările din calendar și mesajele de poștă s-au sincronizat destul de bine de la configurarea aseară.

De asemenea, citiți: Aceste verificări ale vehiculului vor prelungi durata de viață a mașinii

Până acum, bine.

Actualizați ora 16:00 : Este ora 16:00 și bateria este scăzută la 23%. A fost o zi medie de lucru petrecută la biroul meu.

Actualizați ora 19:30 : Bateria la 4%. Este nebun, dar la fel de mult ca si cum mi-a placut sa folosesc iPhone 3GS, nu pot sa astept ca bateria sa moara ca sa o pot numi o zi si sa ma intorc la N8. A muri! A muri!!

3GS mi-a servit bine azi. Fără nigle majore. ame probleme minore pe care le-am detaliat în revistă mea anterioară.

Ce mi-a plăcut cel mai bine despre iPhone 3GS astăzi? Este simplu - browserul încorporat. Ei bine, eu sunt o persoană de web mobil, și ușurința de utilizare este doar incontestabil dulce.

Acum, când va muri această baterie?

Actualizare 8:16 : bateria iPhone 3GS moare. A fost o zi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu