Principal » general » Tizen OS depășește BlackBerry OS - Strategy Analytics

Tizen OS depășește BlackBerry OS - Strategy Analytics

general : Tizen OS depășește BlackBerry OS - Strategy Analytics

Îl cunoști pe Tizen, sistemul de operare open source care a luat eternitatea pentru a evolua în ceva care poate fi utilizat efectiv pe telefoanele de consum? Da; aceia pe care toată lumea la abandonat.

Știați că Samsung a vândut telefoane cu sistem de operare Tizen în India? La prima vedere, telefoanele Samsung Tizen arata exact ca telefoanele Android ale Samsung, datorita interfetei personalizate TouchWiz. Strategie bună, dacă mă întrebi.

Ei bine, aici este știrea: Strategia Analytics raportează că OS Tizen a prins și a bătut înapoi BlackBerry OS pentru a ocupa locul patru în ceea ce privește cota de piață a platformei smartphone la nivel global. Nu te-ai aștepta ?! Nu sunt sigur că am făcut și eu. Oricum, dacă Strategia Analytics este corectă, așa stau acum platformele:

1. Sistemul de operare Android
2. iOS
3. Windows Phone OS
4. Tizen OS
5. BlackBerry OS

Dar vom aștepta să obținem statistici de la toți analiștii majori înainte de a suna clopotul. Un lucru este sigur, cel puțin, Tizen umbrește BlackBerry. Rețineți că, la T1 2015, BlackBerry a avut doar 0, 3% marketshare - iar vânzările nu au fost la fel de bune cum era de așteptat de atunci.

Și următoarea întrebare va fi dacă Microsoft Windows Phone (care a avut 2, 7% în Q1 2015) poate lupta împotriva tigrului asiatic, Tizen!

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu