Principal » general » Sistemul Tizen este aproape mort - Eldar Murtazin

Sistemul Tizen este aproape mort - Eldar Murtazin

general : Sistemul Tizen este aproape mort - Eldar Murtazin

Tizen OS este un sistem de operare mobil dintr-un efort de colaborare cu Samsung și Intel ca jucători cheie. Primul smartphone Tizen OS de la Samsung a fost așteptat să apară în luna august a acestui an, dar rapoartele spun că lansarea a fost împinsă de câteva luni. Cu o zi înainte de ieri, Eldar Murtazin a declarat că amânarea este pentru că Tizen OS este aproape mort la sosire și că se îndoiește că Samsung va lansa mai mult de un smartphone care rulează sistemul de operare mult așteptat. Iată tweet-ul:

Tizen e aproape mort. Nu este întârziere. Asta e anularea întregului proiect. Mă îndoiesc că Samsung va lansa mai multe dispozitive pentru 2014

- Eldar Murtazin (@eldarmurtazin) 03 iulie 2013


Înapoi în decembrie 2012, am scris articolul, Collaborations Gone Sour - Tizen mergând pe calea MeeGo ?. În acest articol, am urmărit istoria colaborărilor cu sisteme de operare mobile și am exprimat teama că Tizen OS va merge pe drumul Fundației Symbian și MeeGo. Iată un extras:

În acest ritm, Tizen va merge probabil pe drumul Fundației Symbian Foundation și al efortului comun MeeGo. Aceste lucruri de colaborare au o istorie necontrolată de a pune capăt unei mizerie. Colaborarea poate fi o durere în spatele. Cu cât este mai mare numărul de participanți la colaborare, cu atât mai mare este durerea.

Dacă Eldar este corect și Tizen pleacă într-un puf de fum, atunci vom avea încă un sistem de operare care să fie adăugat la lista de colaborări eșuate. Să crezi Eldar sau nu? Nu știu. Timpul va spune.

De asemenea, citiți: Descărcați aplicația CannaSOS pentru experții și entuziaștii de marijuana
Recomandat
Lasă Un Comentariu