Principal » general » Sfaturi pentru utilizatorii Android

Sfaturi pentru utilizatorii Android

general : Sfaturi pentru utilizatorii Android

Sistemul de operare Android este un sistem de operare mobil care câștigă rapid utilizarea pe scară largă. După ce ați folosit un dispozitiv Android pentru o perioadă de timp, aici sunt câteva sfaturi pe care alți utilizatori ar trebui să le găsească utile. Am venit cu ei pe calea cea grea, ca să nu mai fie nevoie.

  1. Pentru a utiliza adresa personalizată de e-mail non-Gmail, introduceți manual setările de e-mail și asigurați-vă că ați setat-o ​​să utilizeze criptarea (de preferință SSL). Dacă dezactivați criptarea, veți primi un mesaj de eroare.
  2. Dacă doriți să vă păstrați încărcarea bateriei și abonamentul la date, este recomandabil ca primarul Gmail să verifice periodic e-mailurile fără a activa sincronizarea automată în Setări. Sincronizarea automată ține contul dvs. Gmail conectat permanent și, astfel, vă scade bateria.

    Urmați acești pași: În Setări, dezactivați sincronizarea automată, apoi setați același cont în aplicația E-mail (nu Gmail). Aplicația de e-mail vă permite să setați conturi de e-mail pentru conectare la intervale. Acest lucru va reduce atât datele, cât și consumul de energie al bateriei.

  3. Dacă doriți să salvați mai mult datele mobile și bateria, asigurați-vă că dezactivați "Date de fundal" din Setări. Nu vă faceți griji, conturile dvs. de e-mail vor putea totuși să se conecteze la intervale de timp.

Aveți alte sfaturi utile pentru utilizatorii Android? Simțiți-vă liber să le distribuiți în secțiunea de comentarii de mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu