Principal » general » Tigo "Yensor Nkoaa" promo 2015

Tigo "Yensor Nkoaa" promo 2015

general : Tigo "Yensor Nkoaa" promo 2015

Yensor Nkoaa este un promoțional în desfășurare în Ghana de către Tigo. Scopul promoției este de ai ajuta pe abonații Tigo în acest timp al lui dumitru (luminos) în care se află.

Ce ai de câștigat în acest promo sunt după cum urmează: o lampă, un mic set de generatoare și, de asemenea, unul mai mare, dar toate acestea vor depinde de cât de des vă completați timpul de difuzare. Cu cât te îmbogățești mai mult, cu atât mai multe puncte acumulezi pentru tine, cu atât șansele tale de a câștiga mai mult.

Pe măsură ce vă reîncărcați, în prima săptămână, dacă punctul dvs. ajunge la o anumită limită, primiți un apel de la tigo și primiți o lampă, a doua săptămână sau o lună, toate în funcție de completare, dacă atinge o anumită țintă un apel de la tigo și obțineți un mic set de generatoare, pe măsură ce continuați cu reîncărcarea, aveți șansa de a câștiga generația mare care este denumită plantă. Imaginea de mai jos vă arată premiile și varietatea setului de generatoare pe care îl câștigați. Codul pentru a-ți verifica punctele pe măsură ce ai completat este * 456 #.

Am avut ocazia să fac o înregistrare a unui ofițer Tigo, în timp ce mă duce prin promo și cred că va fi foarte util pentru tine:

Primul lot de câștigători a fost deja prezentat cu premii. Dragii mei cititori, aceasta este o oportunitate, Tigo a decis să ajute în modul în care știu eventual cum, cu situația dumsor (lumina), acest lucru nu ar trebui să fie ceva ce ar trebui să lipsiți.

De asemenea, citiți: LG V10 Specificații
Recomandat
Lasă Un Comentariu