Principal » general » Acest telefon mobil de tip retro este un lucru pe care trebuie să-l vezi (cu fotografii)

Acest telefon mobil de tip retro este un lucru pe care trebuie să-l vezi (cu fotografii)

general : Acest telefon mobil de tip retro este un lucru pe care trebuie să-l vezi (cu fotografii)

Nu este în fiecare zi că unul vine peste un telefon mobil care este cu adevărat unic. Aruncați o privire la ceea ce am întâlnit recent:

Da; seamănă cu un telefon vechi de telefon școlar. Uitați-vă la tastatură. Nu pare că scrierea pe chestia asta va fi distractivă.

Ecranul nu este touchscreen și, după cum puteți vedea, interfața cu utilizatorul este o interfață de pe vechiul interfață Symbian S60 3rd Edition.

Camera video din spate este prost - producând fotografii oribile. Bănuiesc că este foarte probabil ca o unitate de 0.3 megapixeli cu optică să fie greșită.

Numele de brand pare a fi DSKW. Nu exista nimic în Setări care să ofere mai multe detalii despre dispozitiv.

Dispozitivul este un telefon cu caracteristici de bază. Fără îndoială, datorită stilului său retro, este un dispozitiv interesant. Arată ca ceva pe care mi-ar plăcea să îl cumpăr pentru a fi utilizat ca telefon în casă sau pentru a fi utilizat ca birou la birou. Nu mi-ar plăcea să duc asta în jur. Va pune o bulă în orice buzunar pe care cineva încearcă să-l introducă. Este un telefon mobil care nu este atât de mobil. Nu am nici o idee despre cum ar fi clasificarea bateriei, dar un telefon ca acesta - dacă este bine făcut - ar trebui să meargă câteva zile într-o singură încărcare.

Tu ce crezi? Există scenarii în care v-ar plăcea să folosiți acest lucru?

Recomandat
Lasă Un Comentariu