Principal » general » Această chestiune a unui buget iPhone

Această chestiune a unui buget iPhone

general : Această chestiune a unui buget iPhone

Din când în când, cineva este entuziasmat de perspectivele unui potențial iPhone bugetat în fabrică, iar vița de vie se îndepărtează cu scurgeri și zvonuri. Anul trecut a fost un caz în discuție. Erau atât de multe emoții în aer. Dar sa dovedit că iPhone 5c a fost doar un sidekick ușor mai puțin costisitor la 5s. Nu era un telefon cu buget.

Împrumutând o frunză de la Nokia, iPhone 5c sa transformat în carcase de policarbonat viu colorat și câteva diferențe de specificații. De altfel, a înregistrat vânzări foarte dezamăgitoare. În mod similar, Apple a introdus iPad Mini, un comprimat ușor mai puțin costisitor de 8 inch. Vedeți modelul? Apple poate face mai puțin costisitoare, dar Apple este un străin la buget.

Chiar acum, buzz este despre un model mai ieftin iPhone 5c 8GB. Puteți renunța la orice speranță de a fi un dispozitiv bugetat fie. Nu va fi. Apple nu are conceptul de buget în ADN-ul lor. Dacă doriți un smartphone bugetat, aruncați o privire în altă parte acum, înainte ca inima să se rupă din nou, așa cum va fi cu siguranță, anticipând un buget iPhone.

Recomandat
Lasă Un Comentariu