Principal » general » Aceasta este ediția BQ Aquaris E4.5 Ubuntu

Aceasta este ediția BQ Aquaris E4.5 Ubuntu

general : Aceasta este ediția BQ Aquaris E4.5 Ubuntu

Canonical a lucrat mult timp pe Ubuntu pentru telefoane. Ubuntu Edge nu a funcționat așa cum a fost planificat. Acum, compania a anunțat ediția Ubuntu Aquaris E4.5, care va debuta ca primul telefon Ubuntu din lume.

Canonical spune că Ubuntu este un concept complet diferit în sistemele de operare mobile. Interacțiunile pe sistemul de operare sunt construite în jurul conceptului de domenii. Potrivit Canonical, Scopes reprezintă o nouă paradigmă a UI, concepută pentru a furniza conținut și servicii direct pe ecrane de start clasificate, oferind utilizatorilor o experiență bogată și nefragmentată.

Ideea este ca telefonul să se învârtă în jurul tău, iar conținutul și serviciile sunt importante pentru tine. Scopes este o încercare de a elimina necesitatea de a deschide și de a comuta între mai multe aplicații (sistemul de operare Ubuntu suportă aplicații native și aplicații HTML5) și, în schimb, lăsați sistemul de operare să aducă tot ce aveți nevoie pe ecran.

Am mai auzit asta înainte. Windows Phone a încercat acest lucru și nu a reușit destul de mult, în cele din urmă ditching în mare parte conceptul de "Hub-uri". Va reuși Ubuntu OS să aibă dreptate și să reușească? Timpul va spune.

Între timp, specificațiile cheie ale ediției Aquaris E4.5 Ubuntu includ:

  • Afișaj de 4, 5 inch
  • Procesor Cortex A7 Quad-core Cortex A7, de 1, 3 GHz
  • 1 GB RAM
  • Memorie internă de 8 GB
  • Cameră de 8 megapixeli cu cameră de focalizare automată cu blitz dublă, obiectiv Largan, înregistrare video BSI și înregistrare video complet (1080p)
  • Cameră de 5 megapixeli frontală

Obțineți aici specificațiile complete.

Aquaris E4.5 Ediția Ubuntu este produsă de BQ și va fi disponibilă în Europa în următoarele săptămâni.

Recomandat
Lasă Un Comentariu