Principal » general » Acest lucru gratuit de navigare

Acest lucru gratuit de navigare

general : Acest lucru gratuit de navigare

Acesta este un rant, și a fost declanșat de un comentariu postat la All About Symbian de către cineva care se numește Natureboyzone. Iată ce a postat:

Hi.i sunt nou la forum.i folosesc N76 și rețeaua mea este mtn nigeria.how i-l activați pentru browsing.i gratuit, de asemenea, auzit despre pls de date de plată trimite-mi setările sau link-ul-mi cu cineva care poate ajuta. Mulțumiri

Dacă urmați linkul AAS pe care l-am furnizat mai sus, ați vedea că subiectul discutat nu are nimic de-a face cu setările de configurare, cu excepția navigării gratuite. Rețineți, de asemenea, că este nou într-o comunitate și că primul lucru pe care îl face este acesta.

Văd această atitudine embrigoasă și begună pe diferite forumuri, inclusiv pe cele străine precum Esato și My-Symbian (My-Symbian are deja blocat un număr de adrese IP din Nigeria).

Aici, pe front, Nairaland este cea mai afectată comunitate mobilă. Peste 95% din schimburi sunt legate de navigarea gratuită pe rețelele GSM. Este aproape imposibil să găsești o discuție inteligentă pentru a se angaja în forumul mobil acolo.

Aici, pe MobilityNigeria, continuăm să subliniem că nu avem informații de oferit, dar acești tineri disperați (și femei) continuă să trimită mesaje pentru a solicita trucuri și informații gratuite de navigare. Ca o afacere responsabilă și ca persoane responsabile, nu putem promova practici care subminează afacerea altora. Dar acest lucru este dincolo de punctul de vedere al acestui articol.

Ceea ce mă deranjează este neplăcerea că acești cerșetori de navigare liberi au devenit peste tot pe WWW și publicitatea proastă pe care o generează pentru Nigeria. Este rau!

De asemenea, citiți: Cum să instalați aplicații Android pe telefonul smartphone cu Windows 10

Oamenii au o discuție inteligentă, iar apoi cineva se îmbarcă, cerșind pentru trucuri gratuite de navigare. Susțineți-vă . Îmi pot imagina că numeroase figuri mobile cunoscute din întreaga lume ar fi primit poștă privată de la câinii nigerieni care caută hack-uri și trucuri gratuite (ilegale).

Ceea ce este mai șocant este faptul că majoritatea celor care sare în plimbare liberă nu o folosesc în scopuri productive (vezi articolul publicat în noiembrie 2008: Tricks Free Browsing on Mobile Networks).

Fii productiv, băieți. Puneți inovația la lucru. Dă-ți fundul și faci ceva pentru a-ți îmbunătăți lotul și cel al țării în care trăiești. Opriți cerșetorirea și călătoriile în călătorii. Bine, e bine să treci pe jos primele câteva picioare ale călătoriei tale dacă lucrurile sunt foarte rău pentru tine. Dar construiți de acolo și coborâți din acel drum cât mai repede posibil.

Îmi amintesc că folosesc CSD (date cu circuite comutate) înapoi când apelurile și datele costă N50.00 pe minut (oricine își amintește acele zile?) Pentru a-mi gestiona e-mailurile, comenzile clienților și asistența în primele zile ale afacerii mele de webhosting. Chiar și la acel cost exorbitant, l-am pus în folosință profitabilă și am construit ceva din ea. Circuit Switched Data este numele tehnic pentru dial-up GSM .

Ulterior, GPRS (și mai târziu 3G) a sosit și a fost mult mai costisitor decât ceea ce avem pe teren astăzi. Inca; Încă mai folosesc produsul.

Astăzi vedem o armată de tineri folosind costul ca o scuză (scuză-mă?) Pentru a apăra ceea ce este în mare parte un produs al iresponsabilității. Nu am nicio iluzie că acest articol al meu va produce orice schimbare. Pun pariu venitul meu pe tot parcursul anului că acest articol va fi citit, nasul ridicat la mine, iar vânătoarea urmărită în continuare.

De asemenea, citiți: Microsoft elimină peste 1.500 de aplicații false din Windows Store

Dar, cel puțin, mi-am spus cuvântul. Și, sperăm, poate că unul - doar unul - din acești vânători de navigare liberi va fi trezit prin ceea ce am scris aici și voi alege să stau în picioare, să devin responsabil și să fac ceva cu adevărat productiv cu viața lui.

Poate.

PS: Zain tocmai a încheiat un promoțional gratuit pe internet de o lună și sunt convins că vom fi nevoiți să găsim o mână de tineri care folosesc produsul promoțional într-o manieră reală de producție - nu doar să vorbească cu copiii și să posteze comentarii neinteligente asupra discuțiilor plăci și jurnale web. Nu că accesul la internet foarte epileptic al lui Zain a ajutat la chestiuni, dar acesta este un subiect pentru un alt articol.

Recomandat
Lasă Un Comentariu