Principal » general » Gândire valoare pentru bani ...

Gândire valoare pentru bani ...

general : Gândire valoare pentru bani ...

A existat o discuție recentă în care am subliniat că, în timp ce unele telefoane sunt valoroase pentru bani - foarte capabile în timp ce sunt accesibile - astfel de dispozitive încă prezintă compromisuri aici și acolo. Mi-a fost amintit de această discuție astăzi când am lucrat cu Windows Mobile Samsung i780, un telefon pe care l-am folosit o dată.

Modelul i780 este unul dintre cele mai bune dispozitive cu valoare adăugată pe care le-am folosit vreodată (consultați revizuirea aici și un head-to-head cu legendarul Sony Ericsson P1i aici).

Modelul i780 a costat cu mult mai puțin decât smartphone-urile cu smartphone-uri WinMo și a împachetat o pereche. Principalul compromis pe telefon, totuși, a fost camera lui. Sporting o camera de 2 mega-pixeli fără un blitz, camera a fost mai mult de un bonus.

Cu toate acestea, i780 este un dispozitiv excelent. Am jucat cu el din nou astăzi și am constatat că peste un an după ce mi-am vândut unitatea, acest dispozitiv este încă foarte mult în joc.

Samsung B7320
M-am uitat în jur pentru smartphone-uri care împachetează acest tip de perete și nu costă un braț și un picior. Aici este lista mea:

  1. Nokia 5800 XpressMusic
  2. Nokia E63
  3. Samsung B7320

Toate cele de mai sus sunt smartphone-uri care prezintă destul de mult ceea ce majoritatea utilizatorilor vor avea nevoie. Desigur, compromisurile sunt acolo, dar aceste telefoane sunt aproape lipsite de sens. Oricine va fi greu să-și găsească telefoane cu toate capacitățile lor și la costurile lor. Toți sunt sub cincizeci de mii în cost.

Desigur, cu o mulțime de oameni (inclusiv eu) care rulează din ce în ce mai mult pe un buget restrâns, astfel de dispozitive sunt obligate să observe mai mult ca niciodată. Personal, mă uit în prezent la Samsung B7320. Ar putea fi din cauza nostalgiei pentru fratele mai mare, i780, sau ar putea fi pentru că eu chiar nu sunt inspirat de Symbian în acest moment? Cine știe? Cui ii pasa?

De asemenea, citiți: 2017 Kia Picanto este mic, dar merită atenția dumneavoastră

Simțiți-vă liber să faceți nominalizările în caseta de comentarii de mai jos. Dacă intenționați să vă schimbați smartphone-ul în acest sezon, ce smartphone cu caracteristică de buzunar de buzunar oglindiți?

Recomandat
Lasă Un Comentariu