Principal » comentarii » Lucruri care îmi plac despre Xperia X10 Mini Pro

Lucruri care îmi plac despre Xperia X10 Mini Pro

comentarii : Lucruri care îmi plac despre Xperia X10 Mini Pro

M-am reținut de la a face o revizuire a X10 Mini Pro până când va primi actualizarea Android 2.1 pe care Sony Ericsson a promis-o. Așa că nu trebuie să fac o revizuire actualizată după cea principală. Cu toate acestea, am continua să am nevoia de a scrie despre acest tip mic, deoarece este un dispozitiv care crește pe tine zi de zi și strălucește mai bine și mai bine.

Dimensiune compactă
Mini Pro este foarte, foarte compact. De obicei, atunci când vedeți eticheta "mini" pe un telefon, aceasta înseamnă doar că aceasta este o versiune mai mică a unui dispozitiv mai mare. În acest caz, Mini Pro nu este doar mai mic; este un mini real.

Datorită dimensiunii sale, acesta este primul smartphone touchscreen pe care îl pot garanta ca fiind 100% utilizabil cu o singură mână. Îndeaproaperea Mini Pro pentru utilizare nu necesită stingerea utilizării cu două mâini pe care majoritatea celorlalte o fac astăzi.

Chiar și cu tastatura QWERTY alunecată afară, sunt capabilă să scriu cu o singură mână (bineînțeles, am mâini mari), deși este puțin mai activă decât folosirea a două mâini. Dar faptul că posibilul său este deloc un miracol.

simți
Din nou, datorită dimensiunii, formei și materialelor compacte, Mini Pro se simte foarte bine în mână. Partea din spate a dispozitivului are o placă foarte solidă și o curbă frumoasă (Sony Ericsson îl numește "Curvură umană").

Foarte utilizabilă tastatură QWERTY
S-ar crede că un dispozitiv atât de mic nu ar putea oferi niciodată o tastatură utilizabilă QWERTY. Gresit. Tastatura este destul de bună și pot scoate textul aproape fără greșeli. Cu toate acestea, nu are chei numerice dedicate, deoarece are doar patru (4) rânduri, dar este iertată pe un dispozitiv atât de mic și cu performanțe bune ale tastaturii.

De asemenea, citiți: Acum, oricine poate să vă urmărească pe Facebook

Deci, ce zici de afișajul de 2, 55 "?
Afișajul nu este foarte ascuțit, dar cu siguranță arată foarte negru. Fiind capacitiv, este foarte sensibil și puteți să atingeți și să ghidați cu un efort minim. Nu am confruntat cu nici o problemă de utilizare de la dimensiunea ecranului. Mai degrabă, funcționează foarte bine, parțial pentru că Sony Ericsson a gândit lucrurile.

Din cauza afișajului mic, Sony Ericsson a ales cu înțelepciune să personalizeze ecranul inițial pentru a fi ușor de utilizat pentru dimensiune. Au făcut o treabă bună. Există patru icoane mari în colțurile ecranului de start. Puteți seta aplicațiile preferate în aceste sloturi.

În timpul apelurilor în curs, același concept de pictograme mari din cele patru colțuri este utilizat pentru a vă oferi opțiuni în timpul apelului.

Widgeturile pot fi plasate pe ecranul inițial, care are mai multe pagini desktop. Datorită dimensiunii afișate, poate fi plasat un singur widget pe fiecare pagină de desktop, deși puteți avea cât mai multe pagini pe care le doriți.

E-mail
Sigur, dacă Google Android nu poate gestiona e-mailurile în mod excepțional, ce altă platformă poate? Bine, te-am auzit spunând "BlackBerry". Suficient de bun. Dar manipularea prin e-mail a Mini Pro este de prim rang.

Mesajele mele primesc în mod regulat pe dispozitivul meu mai repede decât ele apar pe PC-ul meu. Vorbesc de e-mail instantenos. Este la fel de bun ca și BlackBerry. Bine, bine, minus compresia de date pe care o oferă Blackberry.

Performanța camerei
Dacă ați văzut mostrele de cameră Mini Pro pe care le-am publicat mai devreme, știți că obținerea Mini Pro numai pentru aparatul foto este o afacere bună.

Culorile sunt ascuțite și strălucitoare. Detaliile sunt bune. Focalizarea automată este rapidă. Camera foto roșie pur și simplu. Permiteți-mi să vă îndrept privirea spre un fir de pe Esato, unde fotografiile realizate cu Mini Pro vă vor arunca mintea: postați fotografiile / videoclipurile făcute cu SE X10 Mini / Pro.

De asemenea, citiți: Apple iPhone 6 Plus Review

Este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune cameraphone de 5 megapixeli.

Calitate audio și tonuri de apel
Difuzoarele X10 Mini Pro sunt bune - atât din punct de vedere al calității, cât și al tonurilor. Din nou, acest lucru este uimitor pentru un dispozitiv atât de mic.

concluzii
Există multe alte aspecte ale Mini Pro pe care nu le-am atins în această mini-recenzie. Asta pentru că aceasta nu este încă revizuirea mea completă. Puteți fi sigur că toate bazele vor fi acoperite în revizuirea completă.

Sincer, chiar imi place foarte mult Xperia X10 Mini Pro. Este un dispozitiv puternic, compact și ușor de utilizat, care face treaba. Mini Pro este o dovadă a spusului "mai mare nu este necesar mai bine".

Când Sony Ericsson a spus " mini, dar puternic ", ei nu glumesc.

Recomandat
Lasă Un Comentariu