Principal » general » Lucruri care îmi plac despre Nokia N8

Lucruri care îmi plac despre Nokia N8

general : Lucruri care îmi plac despre Nokia N8

Voi începe acest articol citând ceva despre cineva despre Nokia N8:

Veți obține iPhone și sunt imediat uimit, și cu timpul veți începe să observați neajunsul și obțineți frustrat. Pe modelul N8 îl păstrezi mai mult, cu atât îl folosiți mai mult

Acest lucru a fost destul de mult experiența mea cu N8 prea.

Uitați tot ce au sugerat ucigașii Nokia / Symbian și asigurați-vă că utilizați un N8 pentru o perioadă semnificativă înainte de a vă judeca. Scuzați-mi limba, dar foarte curând veți fi de acord că este un dispozitiv helluva.

Deci, care sunt lucrurile pe care îmi place Nokia N8?

1. Hardware-ul
Da; că hardware-ul este solid și bine construit. Vedeți, hardware-ul nu poate fi actualizat, deci ar fi mai bine.

2. Interfața cu utilizatorul
Noul Symbian UI este cu sute de kilometri mai bun decât ceea ce este ediția a 5-a ediție. Nu am avut niciodată un dispozitiv S60 v5, dar prietenul meu Dayo a avut și am avut mult timp cu el. De fapt, am făcut o comparație detaliată și am găsit diferența într-adevăr într-adevăr.

3. Camera de 12 megapixeli
Această cameră redefinește ceea ce înseamnă cuvântul "cameraphone". Nu aveți un cameraphone dacă nu aveți un N8. Simplu. Fie că este vorba de fotografii sau video HD, N8 rulează fără controverse.

4. Durata de viață a bateriei
Am avut îndoieli cu privire la bateria de 1200 mAh, care nu poate fi scoasă. Toate îndoielile au fost eliminate de atunci. Permiteți-mi să spun drept - Nokia N8 este singurul smartphone touchscreen pe care l-am folosit în 2010 că nu trebuia să-mi fac griji cu privire la faptul că bateria mi-a dispărut la mijlocul zilei. De multe ori bateria împinge fără efort peste 24 de ore.

De asemenea, citiți: Descărcați aceste imagini de mobilitate Rave ...

Și asta se întâmplă după sincronizarea e-mailului de 15 minute, Facebook și Twitter, ore de navigare pe internet, apeluri, fotografii minunate de 12 megapixeli (am devenit dependenți de fotografia acum), printre altele.

5. Ecranul
În interior, în aer liber, lumină slabă, soare ars, afișajul este vizibil, clar și ascuțit. Și receptiv. Personalizarea ecranului de pornire funcționează bine, transformând afișajul într-un tablou de bord extrem de informativ.

6. Magazinul Ovi
În timp ce magazinul Ovi nu are atât de multe aplicații ca Android sau iOS, acesta are mai mult decât suficient. Dar, dincolo de asta, magazinul funcționează bine și mă privește ca și cum ar măsura până la piața Android.

7. Jocul este pornit!
Oh…. Să începem cu păsări supărat, tocmai pentru că lumea a devenit nebună. acolo și dulce. Dar, treci peste, Angry Birds, și să ardem niște cauciuc cu Need for Speed ​​Shift!

Modul de joc este neted și ascuțit. Combinația dintre acest procesor de 680 MHz și acceleratorul grafic funcționează minunat - indiferent de ce a făcut Nokia. N8 cu siguranță nu are nevoie de un procesor de 1GHz.

Ferește-te de revizuirea jocurilor mele N8.

8. Editor foto și video la bord
Rotiți, redimensionați, decupați, inserați clipart, desenați, adăugați text cu bule, cadru, eliminați efectul de ochi roșii, ștampilați, reglați, adăugați efecte speciale imaginilor.

Faceți o prezentare elegantă din imagini, creați un videoclip din videoclipurile și fotografiile dvs., îmbinați videoclipuri, adăugați muzică de fundal, text și împărțiți-vă clipurile.

Ceea ce aveți aici este propriul dvs. studio multimedia.

9. Hărți Ovi
Licență gratuită de drum și plimbare. Hărți pre-încărcate, astfel încât să conservați datele de rețea și multe altele. Fixarea GPS este rapidă. Revizuirea vine în curând.

De asemenea, citiți: Încercați aceste lansatoare pentru a îmbunătăți performanța smartphone-ului dvs. Android

10. Google Sync via Exchange
Abilitatea de a păstra sincronizarea contactelor și a calendarului meu cu contactele și calendarele mele Google este foarte utilă.

11. USB-on-the-Go
Pot să-mi las netbook-ul la domiciliu și să nu-mi fac griji să intru într-un client care are ceva pe o unitate flash pe care vrea să o copieze pentru mine. Nokia N8 se descurcă bine. Eu numesc calculul mobil care se apropie de noi frontiere.

12 Transmițător FM
Fiind capabil să redea muzica preferată prin difuzoarele mașinii mele este doar rece. Aveți nevoie să rotiți petrecerea cu o pistă pe care o aveți pe telefon? Nici o problema.

Mă voi opri acum la 12 ani. Există multe lucruri care îți plac Nokia N8 și încercând să enumăr pe toată lumea ceea ce mă asculta pe acest dispozitiv într-un articol ar putea duce la o arsură. Păstrați în căutarea acestor recenzii.

Recomandat
Lasă Un Comentariu