Principal » general » Lucruri care îmi plac în turneul BlackBerry 9630

Lucruri care îmi plac în turneul BlackBerry 9630

general : Lucruri care îmi plac în turneul BlackBerry 9630

Stăteam în coada de așteptare de la bancă acum câteva zile, când Blackberry Tour mi-a dat semnal că am avut mail. Am bătut-o și cu o mână (stânga), am whizzed prin meniuri diferite, verificarea mails, și surfing pagini web în timp ce pe acea linie. Totul cu o mână. A fost bine să reușești să faci asta din nou, după mult timp.

A fost un lucru plăcut și convenabil, după cum mi-am amintit că dacă a fost N900 pe care-l aveam la acel moment, trebuia să-mi pun cusatura sub bratul meu, ca să-mi pot elibera cele două mâini pentru a naviga în meniul dispozitivului .

Usor de folosit
Pur și simplu pune: simplitatea și utilizarea cu o singură mână pe care BlackBerry le oferă scorurilor un punct foarte puternic în favoarea sa. Este atat de racoritoare.

Am scris despre acest imonths într-un articol, Telefoane Usability și Non-Touchscreen, și a fost un factor care a contribuit la motivul pentru care candybar-ul QWERTY Samsung B7320 a bătut dispozitive "mai capabile" pentru a se strânge pentru el însuși fața locului Smartphone-ului Anului 2009 .

Un trackball, trackpad sau D-pad bate atinge pentru o ușurință de utilizare cu o singură mână în fiecare zi.

Durata de viata a bateriei
Durata de viață a bateriei de maraton este, de asemenea, uimitoare. Bineînțeles, atât simplitatea cu o singură mână menționată mai sus, cât și această viață uluitoare a bateriei pot fi atribuite (poate în parte, dar în mod semnificativ) dimensiunii mai mici și naturii non-touch a afișajului.

Un afișaj cu ecran tactil ar necesita mai multă putere de procesare și, prin urmare, o durată mai mică de viață a bateriei. Un afișaj mai mare ar necesita același lucru.

Desigur, aș prefera un afișaj puțin mai mare pentru ceea ce se obține pe Tour, deși nu sunt sigur cum va fi implementat pe un candybar QWERTY. Cu un afișaj peisagistic de 2, 8 țoli, Motorola CHARM arată ca un fel de dispozitiv care este chiar pe aleea mea. Nu are un trackball, trackpad sau D-pad, ceea ce este esențial pentru utilizarea cu o singură mână. Cu toate acestea, sperăm că mai multe astfel de dispozitive vor fi disponibile până în luna aprilie a anului viitor când voi merge din nou la cumpărături smartphone.

De asemenea, citiți: Smartphone-ul mobil al anului 2010 al Mister Mobility

După ce am folosit Turul timp de o săptămână, am rămas dorit pentru ușurința utilizării cu o singură mână și a felului de viață a bateriei pe care o are. De fapt, dacă obțin jumătate din performanța bateriei Tour pe N900, aș fi în rai. Dar folosirea cu o singură mână nu ar mai fi în vedere.

Abia aștept
Am asteptat dispozitivele cu candybar QWERTY bazate pe Android, iar cateva par a fi la orizont. Poate că atunci aș fi dorințele mele. Sau cel puțin în parte.

Recomandat
Lasă Un Comentariu