Principal » general » Acestea sunt cele mai scumpe aplicații din lume

Acestea sunt cele mai scumpe aplicații din lume

general : Acestea sunt cele mai scumpe aplicații din lume

Majoritatea aplicațiilor și jocurilor care stochează magazinele Apple, Google și Windows sunt aplicații gratuite. Unii sunt plătiți. Dar v-ați întrebat vreodată despre cele mai scumpe aplicații?

Aplicațiile sau aplicațiile mobile sunt ceva care a devenit o cerință necesară atunci când achiziționați un dispozitiv mobil. Cu mai multe sisteme de operare mobile precum Android și iOS, majoritatea aplicațiilor și jocurilor care populează magazinele sunt aplicații gratuite.

Există, de asemenea, aplicații pentru care trebuie să plătiți. Deși prețul aplicațiilor cu plată variază de la o aplicație la o aplicație, majoritatea aplicațiilor plătite sunt în valoare de 0, 99 RON, iar altele mai mult cu un preț mai mare. Când a fost convertit în Naira, $ 0.99 este de aproximativ 156.66 Naira, care este un preț corect să-l plătească unui dezvoltator.

Mergând mai departe, atunci vine ridicolul; aplicații care costă mai mult de 100 USD. Mai întâi aș lista primele cinci aplicații Android cele mai scumpe și apoi voi reveni la problema dacă merită prețul sau nu.

Cele mai scumpe aplicații

  1. Cel mai scump aplicație (200, 00 RON) (Link Magazin Play)
  2. Cel mai scump app japonez (200, 00 RON) (Link Magazin Play)
  3. Sunt Rich Man (199, 99 USD) (Link Magazin Play)
  4. Medicament Central ($ 159.95) (Link Store Play)
  5. Anestezie Centrală (149, 95 dolari) (Link Magazin Play)

După cum puteți vedea din lista de mai sus, primele trei sunt doar aplicații inutile pe care cineva (probabil prostie) le va cumpăra. Singurele două care sunt justificate sunt Medicina Centrală și Anestezia Centrală și chiar și cele două aplicații sunt încă două scumpe.

Permiteți-mi să iau Medicina Centrală ca un exemplu, atunci când costul aplicației de la 159.95 dolari este transformat în Naira; se ridică la 25, 295, 08 Naira. Dacă sunteți medic, ați cumpăra asta?

Citiți de asemenea: Folosind un compartiment flip cu telefonul smartphone

iOS nu este lăsat prea departe, deoarece există și o aplicație numită VIP Black, care costă 999, 99 $. VIP Black oferă acces la un serviciu, aici este o parte a textului de pe pagina de cumpărături VIP Black pe iTunes:

* Vă rugăm să rețineți: Black este versiunea premium, prima aplicație "milionar". După descărcare, membrii potențiali vor fi obligați să certifice că sunt persoane cu valoare netă ridicată, cu active și / sau venituri mai mari de 1 milion de lire. La finalizare, fiecare membru aprobat va fi eligibil pentru o consultare personală pentru a explora modul în care iVIP Ltd. își poate gestiona stilul de viață VIP.

Asta e totul, ce crezi? V-ați splash toți acești bani pe o aplicație chiar dacă este funcțional sau relevant pentru tine.

Recomandat
Lasă Un Comentariu