Principal » general » A fost o rețea

A fost o rețea

general : A fost o rețea

Odată, a existat o rețea. Dacă aveam nevoie să mă abonez la un pachet de date - BlackBerry Internet Service sau un plan de date generic - a trecut prin prima dată. Nu a doua, a zecea sau a douăzecea încercare. În cazul în care activarea nu a trecut prin toate (cum este cazul acum), am ajuns la îngrijirea clienților cu un singur cadran. Dar chiar și acum este un lux pe care nu mai pot să mă bucur. Apelarea 200 pentru a apela asistența clienților acum îmi dă o eroare "Congestionare".

A existat un timp în care un astfel de mesaj de eroare era de neconceput în rețeaua în cauză. Acum, doar o parte a unei alte zile în paradis. A fost o perioadă când lucrurile au lucrat așa cum ar trebui. Din păcate, nu mai.

Nu; nu este doar eu. Vorbind despre această rețea, cineva mi-a spus: "Îmi percep taxe pentru fiecare tweet, site sau videoclip pe care-l vizitez după ce am luat abonamentul la BIS. Uneori, nu pot deschide linkuri "

A existat o vreme în care aș putea spune că Etisalat este cea mai fiabilă rețea mobilă din Nigeria. Așa cum stau lucrurile acum, nu mai sunt așa de sigur. Din cauza aclamărilor pe care le-am adus în această rețea în vremurile bune, unii prieteni chiar cred că eu sunt parțial responsabil pentru congestie. Cum? Vedea:

@mister_mobility pentru că i-ai spus, oamenii s-au grabit la rețea și nu pot ocupa volumul

- Che! (@CheRox) 15 februarie 2013

Vezi viața mea o! Trebuie să fii atent cu laude și recomandări în această lume

Recomandat
Lasă Un Comentariu