Principal » general » "Magazinul de aplicații Symbian Curated"

"Magazinul de aplicații Symbian Curated"

general : "Magazinul de aplicații Symbian Curated"


Steve Litchfield sa aflat în domeniul mobil din zilele dinozaurilor și este încă la fel de relevant în spațiul mobil de astăzi. Cu siguranță știe lucrurile lui.

El a pus la punct o listă rapidă a unora dintre cele mai bune aplicații Symbian din magazinul Ovi (Nokia). Iată argumentele sale și eu concur:

Una dintre problemele cu Nokia Ovi Store este că numărul mare de noutăți, aplicații pentru gunoi, jocuri Java, elemente de personalizare și așa mai departe, care se aprobă, înseamnă că găsirea lucrurilor bune nu este ușoară. Este nevoie de o vitrină care este de o sută de ori mai mică. Dar are 1% din conținut foarte bun. Aceasta este cauza pe care am încercat-o aici, sperăm că o veți găsi un bun economizor de timp.

Cine are timp să vâneze aplicația după aplicație între sute de mii? Problema este și mai gravă în Android Market și Apple App Store, ambele fiind mult mai mari decât Magazinul Nokia.

Ceea ce a făcut Steve este să faciliteze găsirea acelor aplicații de bază pe care probabil că utilizatorul mediu Symbian le va găsi necesare. Primii utilizatori Symbian vor găsi cu siguranță util.

Vizitați magazinul de aplicații Symbian curățat

Recomandat
Lasă Un Comentariu