Principal » general » Vă mulțumim pentru anul 2012. Să facem totdeauna 2013!

Vă mulțumim pentru anul 2012. Să facem totdeauna 2013!

general : Vă mulțumim pentru anul 2012. Să facem totdeauna 2013!

Tocmai am trecut de la 2012 la 2013, un nou an cu multe promisiuni. Pentru siguranta, anul 2012 a fost foarte distractiv aici la MOBILITATE. Am scos în evidență sute de articole - recenzii, sfaturi, trăsături și câteodată lucruri simple. Echipa de MOBILITATE ar dori să vă mulțumească, cititorilor noștri, care s-au întors din ce în ce mai mult în fiecare zi. Am deschis blogul, astfel încât oricine dintre dvs., cititorii noștri, să vă poată împărtăși experiențele dvs. mobile, la urma urmei, distracția se află în experiență. Am adăugat, de asemenea, niște noi contribuitori noi în echipă - Emmanuel Olalere, tipul Android; și Chika Ozoemena, iOS și doamna stilului de viață. Răspunsurile dvs. la articolele noastre ne spun că am făcut o mutare bună adăugându-le echipei.

Traficul nostru a fost în creștere de-a lungul întregului 2012, așa cum a fost și profilul nostru, și intenționăm să facem și mai bine acest an. Am creat noi parteneriate care au început să producă fructe anul trecut, și care promite să aducă mai mult în acest an. Trebuie să mulțumim partenerilor noștri - persoanelor și organizațiilor care ne trimit în special dispozitive de revizuire. Vă mulțumim pentru marele încredere. Nu v-am lăsat niciodată în urmă și nu avem intenția să facem asta! Păstrați aceste dispozitive vin, vă rog. Nu ne putem descurca destul. Aprecierea noastra este valabila si pentru alti parteneri si prieteni cu care lucram in spatele scenei, pentru a roti rotile acestui mare proiect. Avem planuri ferme pentru 2013 și așteptăm cu nerăbdare mari dividende.

De asemenea citiți: Ce preferați: estetică sau funcționalitate?

Mulțumim și clienților noștri pentru încrederea pe care ați pus-o în noi pentru a vă ajuta să primiți mesajele dvs. către public. Știi că facem dreptate. Să facem mai mult din acest an.

Promisiune de Anul Nou?

Avem o rezoluție de anul nou aici la MOBILITATE? Nu avem nimic nou, dar promitem să fim la fel de nebuni în ceea ce privește tehnologia mobilă și stilul de viață așa cum am fost întotdeauna. Personal, voi flirta mai mult cu telefoanele mobile și cu tabletele și vă va aduce acele recenzii și caracteristici de primă mână, ca de obicei. În lumea mea, nu e mai bună decât asta.

Bun venit în 2013! Fie ca visele tale sa se adevereasca!

Recomandat
Lasă Un Comentariu