Principal » general » Tecno T9 Recenzie

Tecno T9 Recenzie

general : Tecno T9 Recenzie

Imaginați-vă un telefon touchscreen care are o capacitate de urmărire a telefonului pierdut, SMS-uri filetate, mai multe piei de tapet pentru personalizare cu widget-uri și este pre-încărcat cu setările de internet ale majorității rețelelor mobile africane, inclusiv propriul nostru MTN și ZAIN (acum Airtel).

Dispune de cateva aplicatii - Snaptu, Opera Mini 4.2, chat MSN, Yahoo Messenger, o biblie, o aplicatie Skype si Skype (ceea ce cred ca este o miscare absurda, telefonul nu este un telefon 3G, dar are doar GPRS / MARGINE).

Platforma muzicală este puternică, cu atât de multă grafică, vrei să te uiți la ea. Odată ce adăugați fișiere muzicale în dosarul de muzică, acesta se actualizează automat. Mufa audio de 3, 5 mm îmi permite să redau piesele mele preferate prin sistemul meu audio auto.

Acesta vine cu o cameră de 3 megapixeli, cu o suită de editare a fotografiilor. Puteți elimina efectul de ochi roșii și puteți pune subtitrări pe imaginea editată. Puteți importa clipuri artistice de pe internet în dosarul clipart.

Are capabilități de e-mail push, deși nu am reușit să configurez acest lucru la telefon. Eu folosesc Etisalat easycliq și Glo SIM pentru a-mi naviga pe internet (cel puțin eu uit, este un telefon dual SIM, și ambele SIM-uri sunt folosite pentru conectivitate la internet).

Acesta este, de asemenea, un telefon java, deși anumite aplicații Java nu ar fi lansate. O încercare de a instala o mulțime de aplicații Java pe telefon îl determină să se înghețe și negru. Ca atare, am decis să rămân cu doar 2 sau 3 aplicații deasupra celor preîncărcate.

O parte din distracția de a deține un nou telefon este perioada de inițiere a explorării. Mi-a luat aproximativ o oră pentru a afla că meniul are 2 interfețe. Trebuie să glisați pentru a glisa a doua. De asemenea, mi-am dat seama că are 2 porturi de încărcare - unul prin USB, iar celălalt un port de încărcare cu pin de tip Nokia. Acest lucru se traduce a nu fi niciodată blocat atunci când este vorba de încărcare.

De asemenea, citiți: ZTE Open (dispozitivul de operare Firefox): Unboxing & first impressions

Acest telefon poate fi utilizat ca modem. De asemenea, prin conectarea cablului USB la un computer se deschide spațiul de stocare intern (11MB) și memoria externă (2GB) în PC Explorer. Telefonul vine cu o garanție de 13 luni - și funcționează (am confirmat acest lucru cu principalii dealeri din localitatea mea). Producătorii au o prezență foarte puternică în Lagos.

După ce am folosit telefonul de peste 2 luni, mi-ar plăti 8 din 10, în special pentru un telefon care costa sub 12k.

Tocmai v-am prezentat telefonul mobil Tecno T9.

Recomandat
Lasă Un Comentariu